Türkiye ve Israilin halklarina yaptigi Devlet terörü:
Munih olaylarinda dincilerin eylem kapasitesini görüyorsun. Dinciler eylem tarzlari; pazaryerlerinde bomba yüklü araclar patlatmak, sporcular ve sanatcilar öldürmek, Kelle kesmek ve bunu propaganda olarak yayinlamak, Kadinlara tecavüz etmek ve onlari satmak, terorist ve vahsi bir zihniyete sahip sizin dincileriniz. Tabii bu da Israilin yaptigi operasyonlari mesrulastiriyor.
"Vahsi Kürtler, Barbar Kürtler algisi yaratildi"
PKK ise, sivil hedeflere saldiri düzenlemez, düzenlemedigi gibi de sürekli yalanlarla yapti gösterilmeye calisilir. "vahsi Kürtler" yalanina girdi Türkiye, o zaman iletisim cagindan cok cok kopuk olan insanlar hicbsey bilmiyor ve görmüyor haber alamiyordu. devlet ne dese radyolarindan ona inanirmis insanlar, "medeniyetsiz ve barbar kürtler devoete karsi isyan baslatti ve türk askeri tarafindan susturulacaklar" denilerek yüzbinlerce insan öldürüldü Dersim'de.
"PKK sivil hedeflere saldirmaz"
Karakol basma eylemleriyle taninir. Cografyasinda halkina zulm eden asker-polis ve jandarmanin barinagi olan Karakol-Kisla düsmanidir PKK. Gece görüslü dürbünlerle, gece koyun otlatan cobanlarin katili olan karakollari hedefler PKK. En son Daglica karakolunu vurmasi ve talan olan karakolda sag kalan 8 askeri beraberinde götürmesi ve rehinelere savas sözlesmesi cercevesinde tutum sergilemesi maalesef senin Devletini eziyor be gözüm. Cünkü asil terorist senin devletin. Sivil öldüren, daglari,ormanlari ve dogayi katleden senin devletin.Komunist-Bölücü veya ateist diye ögretmen öldüren senin devletin.
"Devletin Güclükonak katliami, PKK kürt düsmanidir cabalari"
Senin bahsettigin o tecavüzler,bebek ve sivil insan ölümlerinin en bariz örnegidir güclükonak, nolmustu bi hatirlayalim. bir minibus ve icinde yakilan 11 kisi. Devlet, PKK yapti diyerek PKK'yi kürtlerin haklarini savunmayan bir örgüt nimlemesinde bulundu. Daha sonra STK'lar arastirinca olayin devlet tarafindan yapildigi anlasildi ve ölen insanlarin yakinlari devleti dava etmesine ragmen sonuc alamadi.
Senin devlet bakanin bile gecenlerde su aciklamayi yapmis "Güclükonak, PKK'nin degil de JITEM'in faaliyetidir"
http://tr.wikipedia.org/wiki/G%C3%BC..._Katliam%C4%B1
http://www.yeniaktuel.com.tr/tur102,184@2100.html
Kürt algisini, o dönem sizlerin o bos kafalarinizda medya araciligiyla bir algi yaratti "katil devlet" sadece PKK'nin degil tüm kürlerin cinayete meyilli insanlar oldugunu algiladiniz ve öyle tanyiarak büyüdünüz kürtleri. Bu tamamen kalles devletin bilincli politikasi. Günümüzde herkes kürtleri potansiyel terorist olarak görüyor.
Türkiye devleti, en barbar devlet yapisina sahiptir!
Evet, bu basligi okuyunca gücüne gitmesin. Devlet ve halk birbirinden kopuk algilardir ancak bu sizin o olmayan beyinlerinizin boslugunda yankilandigi icin algilamiyorsunuz. Türkiye devleti hic bir zaman halkci olmamistir, ölen sadece kürt degil sen olsan bile kendi taraftari olsa bile gözünün yasina bakmaz bu devlet anlayisi bunu bi cok dönem bi cok defa gördük.
Eyalet sistemi
olm, samimiyetine güvenmiyorsan baskalarinin senden bagimsiz cok sey istemesi gayet normal soruns enin ve devletinin samimiyetsiz tutumlaridir. badem biyikli ve koca göbekli alikiran baskesenci devlet yönetim bicimi yerine daha sistematik ve halkci,sosyal bir yapiyi olusturdugun zaman hic kimsekopmak ve ayrilmak istemez. PKK, türk devletinin aksine bunu isliyor, sosyalizmi ve komunizmi asip isliyor ve özgürlükcü sistem destekcisi. bir cok farkliligin esit yasanabilinir insan yönetim bicimi sunuyor cografya halklarina o yüzden TC'den devletsiz yönetim bicimi yani özerk bölge talebinde bulunuyor.Tek ulus, dil veya inanc üzerine kurulmus tüm devletlerin basarisiz oldugunu görebilen bir ideolojiye sahip PKK.
Roboski
Ibine, Roboski demem dahi gücüne gidiyor degil mi? gitsin mk!
lan top, roboski katliaminda kac devlet görevlin veya askerin yargilanip ceza aldi. göz göre göre katliam yapildi orda. Erdoganin o arsizutanmaz kisiligini hepimiz biliyoruz. ogullari ölen analara alay eder gibi ankaradan seslenmek. en az erdoganin kadar karaktersizsin oglum.
Örgütlü eyleme gecen cehalet
O kadinlarin kiliklari ev duruslar son derece mide bulandirici.Orda o carsafli insanlar konusurken sunlari diyorlar "ogullarimiz allah icin öldü, iyi ki öldü biz de ölsek" düsünceye bak. Ayrica bunlar Hizbullah-IBDA-C veya HÜDA-PAR gibi insan kasabi örgütlerin taraflari. Bu insanlar, 3 alevi öldürünce cennete, 1 ermeni öldürünce cennetin VIP kösesine gideceklerine inaniyorlar. Lan bunlar degilmiydi ögretmenleri ve doktorlari domuzbagiyla baglayip betonlara gömen.
İstanbul’da IŞİD, İBDA-C, Hüda-Par’dan kontra toplantısı
http://siyasihaber.org/haber/istanbu...tra-toplantisi
Devletin cocuk tecavüzleri
objektive yansiyan cocuk tecavüzleri olaylari:
http://www.odatv.com/n.php?n=cezaevi...vuz-2905131200
Temayla ilgili
Size olayin PKK tarafindan yapilmadigini söylemistim. Genelkurmay tarafindan yönetilen basin anlamadan Istanbul bürolarindan sicagi sicagina "PKK 3 askeri öldürdü" diyerek manset buttonuna basti ve maalesef siz aptal yine bunun farkina varmadiniz.
HPG'nin yaptigi aciklamada, 3 asker ölümüyle alakalari olmadigini acikladi.
Ölen o insanlara Allahtan rahmet ve yakinlarina bas sagligi diliyorum. Sizin gibi kokmus ve beyinsiz destekciler oldugu sürece nice analarin cani yanip gencecik insanlar topraga düsecek gibi görünüyor.
Zitat:
Zitat von Bosphorus_
Munih olaylari OLMASINA RAGMEN Filistin bugun dunya halklarinin destegini alan yegane millet. Her sekilde israil'in eli guclu, CUNKU amerika kayitsiz sartsiz her sekilde israil'e silah yagdiriyor, israil en haksiz oldugu durumlarda bile, ve bu olmaya devam edecek. abd israil'e yardimi kessin bakalim ne kadar hayatta kalacaklar. Filistin'in kutsal ve hakli davasini kendi LEŞ terorizmine alet etme. Sen kimsin Filistinlilerin durumunu kurtlere benzetmeye calisiyorsun? Terorist.
kurtlerin ozgurluk mucadelesi denilen sey sacmaliktan ibaret, cunku kurtler Turkler kadar ozgur. Bunu tartismiyorum bile. Bu ozgurluk zirvaligini bazi kurtlerin beynine sokan PKK. Olen PKK'lilardan, kendi liderleri sorumlu. Cok dikkat ettim, ne zaman Turk askeri operasyon yapip 5-6 PKK'liyi gebertse PKK kaynaklarinda ''TURK ASKERI KATLIAM YAPTI'' diye basliklar atiliyor, seni at boku, ne zamandan beri eli teroristi oldurmek katliam oldu? Sivil insanlar oldurulmus gibi yaygara kopariyorsunuz.
|