Ulan, filistinli dincilerin 1970lerde
München Sendromu olaran anilan, olimpiyat oyunlarinda yaptigi terörü herkes biliyor.Filistinli dinci örgütlerin eylem tarzi Israilin elini güclendirdi ve kürtlerin özgürlük mücadelesiyle kiyaslanamaz. Kürtler, PKK adi altinda defalarca ölümler olmasin diye Türkiyeyi ateskese davet etti,haklar talep etti. Özerklik istedi bu gün almanyanin bir cok eyaletinde var olan sistem bu
"frei statt" deniliyor anlamca ve almanyayi en cok güclendiren Bayern de frei statt'dir.Kürtler türkiye'den bunu istiyor,bizi bize özgü birakin diyo,özerk bir bölge olalim diyo. Siz bunu aptalca bölücülük olarak tanimliyorsunuz.
Algi sorunlu sakat herifler sizi.
Türkiye ve Israil terörü kiyaslanacak ha!!!!
Roboski'de kendi sinirlarini koruyan korucu cocuklarini gözünü kirpmadan öldürmedi evet.
Dagda koyun otlatmaya giderken, annesine kürtce
"Anne öglen yemegi icin makarna yap" diyen
Ceylan Önkol'u öldürmedi evet.
Her ogulun yaptigi gibi babasinin dibinden ayrilmayan
Ugur Kaymaz'i da öldürmedi Evet!
2006 olaylarinda yüzlerce cocugu öldürmedi,evet!
Kaldirdigi tasi tasimayacak kola sahip olan
6 yasindaki Enes Ata#yi da öldürmedi evet..
Ulan
Pozanti cezaevinde cocuga tecavüz ettiniz lan! kürt veya ermeni ya da Alevi diye onlarca cocugun irzina gecti senin gardiyan ve jandarman. Hatirliyorsan dizi dahi cekmislerdi bu olaylar icin:
Kendi komutanlari tarafindan farkli etnik kimlik,inanc veya düsünceye sahip askerlerimizin vahsice öldürüldügünü ne cabuk es gectin top!
Kendini kandirma Bosphorus,
Ne Ermeni'ye,Alevi ve Kürt'e ne de farklilik ve azinliklara tahammülü olmayan bir devlet yapisinin oldugunu benden cok daha iyi biliyorsun.
Aziz Nesin-Erdogan tartismasini izledim ve biliyorum.
"Biz sizin ateistce düsünmenize izin veriyoruz" demesinin üzerinden daha 1 sene gecmeden
Pir Sultan Abdal senliklerine giden Aziz Nesin hedefli
Madimak olaylarini da bilyoruz.
Erdogan yoldaslarinin Madimak'ta nasil yaktigini biliyoruz o aydinlari..
Türkiye devletinin medyasi yalanlarla dolu tam 30 yil gecirdi. Ve artik attigina inanan bir medya söz konusu, PKK'nin kadina verdigi önem ve kadini evrimlestirip komutan haline getiren bir örgüt oldugunu Kobane ile tüm dünya gördü ve bu kadin direnisine degisimine karsi saskinlik icerisinde hayranlikla bakiyor herkes. Esitlikci ve özgürlükcü Rojava'da bir yönetim bicimi söz konusuydu Türkiye ve ortadogu yönetim biciimlerinin aksine her halki ve inanci kapsayan ve onlara özgürlük sunan bir yönetim bicimi,bunu herkes biliyo, görüyo ve kobane'ye akin ediyo..
Tekrar belirtiyorum, Bogazici gibi bir universiteden bir sosyolog kolay kolay istikbalini birakip ölecegini bile bile kobane'ye gitmez ve onlarca doktor sinira akin etmez. Serena gibi gazeteciler ölecegini bile bile o bölgeye gitmez.
Birakin dilara veya tecavüz yalanlarini, bunun dogru olmadigini siz salaklar disinda herkes biliyor.
Ulan karaktersiz! Misirli Esma icin bizler bar bar bagirdik solcu kisvesi adi altindaki ulusalcilara,masum bir insanin ölümüne sevinmek solculuk degil aksine kahpeliktir diye. Sen kalkmis bedeninde ve ruhunda olmayan o karakter yerine edindigin kahpeliginle, Dilara onla yatti bilmem ki sunla yatti diye. Lan It! bu topraklar, kardes kavgasina senin gibi sürüngenlerle girdi,bu cografya cagdasligi senin gibi saksakci-muhbir ve yandas yalak insanlar yüzünden geride birakti.
Yigit ol ulan azicik,tartistigim veya kavga ettigim adamda az da olsa yigitlik ararim ulan ben, gt herif!
Kagizmanda, 3 PKK'li gerilla infaz edildiginde bir türk olarak devlet ve hükümetine "lan ateskes süreci, hazir silah sesleri susmusken, ölümler durmusken bok mu varda insan öldürüyorsun" tepkisi vermediysen sen ölen o insanlarin öldürülüslerine sevinc cigligi atmissan, misilleme doganin kanunu olm.her zaman ilk vuran sucludur! ayrica, HDP ve BDP türü twitter-facebook hesaplarini 15-16 yaslarindaki kürt kökenli lise ögrencilerinin yönettigini cogumuz biliyoruz. HDP#nin böyle bir olaya aciklama yapmasi dogru degil,olayin muhattaplari Genelkurmay ve HPG aciklamalaridir.
Zitat:
Zitat von Bosphorus_
israil, bir Filistinli bombali saldiri duzenlese, onun ailesini evini yikiyor, aile uyelerini goz altina aliyor. Turkiye bunu kurtlere yapiyor mu? Hayir.
israil, 14 yasinda tas atan onlarca cocugu oldurdu (daha 2 gun once de bir cocugu oldurdu http://mondoweiss.net/2014/10/israel...an-citizenship ) , hicbirinde hesap da vermedi, tazminat da odemedi. Turkiye'da kac cocuk boyle oldu? Yok denecek kadar az. Eline molotofu alan askere, kamu binalarina atiyor Turkiye'de.
israil'de elinde Hamas bayragi ile gezemezsin, Ahmed Yassin'in fotografini tasiyamazsin aninda hapise alirlar, Turkiye'de kurtler apo'nun bayragini tasiyip PKK flamalari aciyor, Ataturk bustlerini yikiyor, uzerlerine ates bile acilmiyor bunlarin.
Son Gaze Katliami'nda israil 2200 Filistinliyi oldurdu, uluslararasi kaynaklar bunlarin %80'inin sivil oldugunu soyledi yani 1700 sivil Filistinli. Turkiye ne zaman 1700 kurt sivili oldurdu? Ama PKK'lilara gore, Turkiye'nin SILAHLI PKK'lilari oldurmesi ''katliam''
ahahah kolpa isler onlar, sadece muhatap kabul edilmek icin BDP ile ortaklasa duzenledikleri tiyatrolar. PKK halen teror orgutu listesinde dunyada.
PKK'lilar bu yuzden salak. Apo Guney Kibris'ta, Suriye'de kafasina gore tatil yaparken 20000'den fazla PKK'lilar Turkiye ile savasa giristi, olduruldu, binlercesi tutuklandi halen hapislerde curuyor. Kafalarinin ici bos, bu boslugu Apo beyinlerini doldurarak yikiyor, kendileri de Kandil'de PKK'li kizlarla takiliyor
Kandil Dağı’ndan yaşanmış tecavüz hikayeleri
PKK’lı Dilaram (29), 1991’de dağa çıktı. Örgüt eylemlerinde yer aldı. Kalaşnikof’uyla, roketatar ve el bombasıyla kaç kişi öldürdü, bilmiyor. 1996’dan itibaren Kandil Dağı’ndaki PKK radyosunda çalıştı. 2003’te üç arkadaşıyla birlikte ölümü göze alarak PKK’dan kaçtı. Üç yıldır Irak’ta yaşıyor. Kendisi gibi PKK’dan kaçan kadınlara ulaşması zor olmadı.
http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=3886942
PKK'lı teröristten itiraf: Öcalan'ın tecavüz evi
PKK'lı terörist Sara E. ifadesinde Öcalan'ın Şam'daki Yoğunlaşma Evi'nde kadınlara zorla tecavüz ettiğini açıkladı "Abdullah Öcalan'ın 'Sizleri özgürleştiriyorum' diyerek tecavüz ettiği kadınlardan bazıları ya intihar etti ya da bir fırsatını bulup örgütten kaçtı"
http://www.sabah.com.tr/gundem/2011/...uz-evi-itirafi
http://www.ensonhaber.com/pkkli-tero...011-05-27.html
3. GÜNDE TECAVÜZE UĞRADIM
"Awesta" kod isimli F.T.: Babamın üç eşi vardı. Benden 24 yaş büyük biriyle beni evlendirdiler. Suriye'ye götürüldüm. İlk gece dayak yedim. 2 hafta sonra kaçıp örgüte katıldım. 3. günün gecesi gelen kişinin 'sus yoksa öldürürüm' tehdidiyle tecavüze uğradım.
80 KİŞİNİN BULAŞIĞINI YIKIYORDUM
"Dicle" kod isimli E.B.: 9 kardeş arasında tek kız çocuğuydum. O evin çocuğu değil kölesiydim. Çocuk bakmak, bulaşık yıkamak, sobayı yakmak, tavukları beslemek ne iş varsa benim üstümdeydi. Evimizde 8 kardeşe bakıyordum. Ama dağda 80 kişinin yemeği bulaşığı ekmeği bana yıkıldı.
http://www.internethaber.com/gazetel...i--439793h.htm
Ya da o askerlerin eski sevgilileri intikam almak icin bolgeye gitmis arkadan vurmuslar olabilir? Ya da yoldan gecerken kafalarina saksi dusmus olabilir? Bir bunu demedigin kaldi. Bu katilleri savunmak icin elinden geleni yapiyorsun, yine de basarisizsin.
3 Askerimizin şehit edilmesiyle sonuçlanan Yüksekova saldırısıyla ilgili HDP'nin twitter üzerinden yaptığı açıklama,askerlerin önceki gün öldürülen 3 PKK'lıya misilleme olarak şehit edildiğini açıkça ortaya koydu.
3 Askerimizin şehit edildiği saldırıyla ilgili Twitter'dan bir açıklama yapan Halkların Demokratik Partisi (HDP) iki gün önce çatışmada öldürülen 3 PKK'lıyı hatırlatarak "23 Ekim'de Kağızman'da 3 HPG gerillasının infaz edilmesinden sonra bugün de Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 3 asker öldürüldü." ifadelerini kullandı.
http://www.gazete2023.com/haber/2344...-ustlendi.html
Cunku hicbir yaratigin, PKK'li bile olsa, internette teror orgutu propagandasi yapip sehitlere hakaret etmesine izin verilmemelidir.
Aklindan gecenlerin o pis agzindan akmaya devam etmesini gormek isterim, herkes de gormeli. %80'ini Turk ve muslumanlarin olusturdugu foruma kene gibi yapisman celiskin.
|