Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.10.2014, 12:47
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Götünü göstereydin iyiydi.
ya Bosph-orus'pucugum, Almanya sevdasi icin sirtlandigin bu Dinci-Irkci tutumundan vazgec. Bu senin aslinda gercekleri görüp ama "yalan olm yalan" sürüngenligine itiyo. Bi sürüngenle tartismak istemedigim icin bu acini sana gösteriyorum,yoksa umrumda da degildin hani.

Lan ibine, hani inancta ölmüs bir insana hakaret etmek var. Ben bu küfürlerini sana yidirtirdim ya, ALLAH senden yana iste, cekmis altina bi bilgisayar "yaz-bas küfür et KUL'um benim icin" demis iste. Sanalda 3. kisiye küfür edilmeyecegini ögretemedim sana, hay senin algina ve karakterine!
Erkek gtu mu gormek istiyorsun? Sana ibne demekle ne kadar hakli oldugumu gosterdin kusura bakma ben senin aksine kadinlara ilgi duyarim, sen erkeklere. Almanya'da iyice ibnelesmissin, ne iş? Modernligi yanlis anlamissin olm... Heyecanlandin yine, kac tartisma yapabilme erdemligini, becerisini, bilgini gosterdin. Her kacisinda ensenden yakaliyorum seni. Kacabilirsin ama saklanamazsin. Erkeklerin yuz karasi.

Hem almanya ile dincilik ne alaka ibiş? Almanya dincileri sevmez. Ben amerika'da yasiyorum, kalici da degilim, kafama gore takiliyorum, abd zeki ve durust insanlari seviyor benim gibi. Senin gibi PKK'lilari barindirmaz, kac tane PKK sempatizani protestosu gordun bu ulkede? Almanya senin gibi PKK'lilari sirf alman erkeklerine HIZMET etmeleri icin kabul ediyor. Cunku o kadar alcak bir ''hizmeti'' baska hicbir millet/orgut yapmaz. Ucuz iscilik.

Seni 2 cumlede felc etmek cok hos. Adam olsaymis da arkasindan guzel seyler soylenseymis, o zaman Hitler'i sevelim sayalim madem olunun arkasindan konusulmamali. Iyi insanlar yaptiklari iyiliklerle anilirlar, teroristler de teroristlikleriyle, ama PKK'li terorist erkeklerden cok hoslandigindan yine zoruna gitti, gitsin. Bu boyle guzel. Saygi kazanilan bir sey. Sana hayat ve dunya insanlari cop muamelesi yapmaya devam edecek, buna alisman lazim. Bunun sebebi PKK'li olman. Insanca yasamayi reddetmen, siddet yanlisi olman ve terbiyesiz olman. Dinsizin hakkindan her zaman imansiz gelirmis.

Hadi seni daha fazla duman etmeden chat'e git erkeklere-kadinlara filan kamera acip bilgisayar arkasinda elini kullan. Midem bulandi.

[/quote]