Zitat:
Zitat von uno
Yakisikli oldugum dogru  , chatte ki diger iyi insanlarla Web Cam actigimda.. Evimin icinde don-atletle gezdigimde dogru,donlarimin renklerine kadar biliyorsun,bari resmilestireyim. Calvin klein don giyiyorum ve 5 mavi, 5 beyaz, 3 siyah, 2 kirmizi ve biraz laciverte kacan bic kactane de pacali donum var. Ev benim,icinde ben varim ve istedigim gibi giyinirim sanane  ev halimle arkadaslarimla web cam araciligiyla iletisim kurabiliyorum. farkli düsüncedeki o insanlarla tartisabiliyor ve arkadas olabiliyorum,kizabiliyor ve sevebiliyorumda. Peki siz neden bu iletisim organini bu yönlü kullanmayipta sürekli insanlara küfür etmek veya hakaret etmek icin chatti kullaniyorsunuz.
Onurum ve gururuma önem verdigim icin bir Türk olarak kürtlerin, Bir sunni olarak da Alevilerin yaninda yer aliyorum ve sonuna kadarda olucam. Sizin gibi toplum düsmanlarinin, inanc farkliliklarina chatte olsa hakaret eden insanlarla ne ayni irki ne de ayni inanci tasimak isterim.Ve o topraklar,benim gibi düsünen insanlar dogurdu ve cogaltacak.sizler o yigitlikte yeseremeyen karakter insan olarak cürüyeceksiniz.
Banu, Alevilere chatte yaptigin hakaret,küfür ve mum söndü rezaletiyle igrencce küfürler ediyordun daha düne kadar.
Yine Lara ile paslasip chatte önce [b]Alevilere[b] daha sonra kürt ve yahudilere,rumlara ve ermenilere coluklu cocuklu küfür eden bir insanin pek fazla insani duygulari oldugu söylenemez. Asagida yazdigin yalanlarini. Ayni ithamlarla gittigin kisilere söylesem inan bana gülerler.Lara-Manbee olayini sen de biliyorsun, bu olayda benim tutumumu da.
Benim hakkimda chat odalarinda kimse Dul karilara asiliyo falanda demiyo,cünkü sen bu ithamla chatte herkese saldiriyorsun.Benim algida seciciligim cok kuvvetlidir.Chat aracigiliyla kiminle tanisip arkadas olacagimda dogru kararlar veririm.
|
@unos
"kötü kizi annesi , iyi kizi eller meteder" meselesi gibi SENDE KENDI ADINI TEMIZE CIKARMAYA CABALIYORSUN :-).
Yukarida yazdigin gibi birisi degilsin,ama eminim olmak isterdin :-).
Chatdeki kürtler ve aleviler SENI ITICI buluyor, sana küfürler ediyor sende onlara küfürler ediyorsun.
Bu chatden senden küfür bazi ve kivrak olani yok unos bosuna yirtinma.
Baskalarina iftira atarak ve insanlari birbirine düsürerek YANI PISLIKTEN besleniyorsun.
Neden bu forumda veya chat odasinda senin düsüncelerini destekleyen yok???
YANLIZ geldin dünyaya yine YANLIZ ve KIMSESIZ öleceksin unos