Zitat:
Zitat von 1insanol
Bak ne yazmisiz
Insanca bir soru var
..............................................
Zitat:
Zitat von 1insanol Beitrag anzeigen
Ezel
Yanilmiyorsam sen uno nikli sahissin
Sayet sen unoysan
Asagida baska bir konuda lara nikli hanimefendiyle ilgili yazilarin, burdaki yazinla hic bagdasmiyor."Bu ne pehriz bu ne lahana tursusu " denecek mahiyette
--------------------------------------------
!
Sen ister uno ol ister olma, bana senin uno oldugunu yazan kisiyi dogrular nitelikte iletilerin.
insan psikolojisinden biraz anlayanlar bu kaniya hemen varirlar
Ben yine senin cahiligine veriyorum
Bilincsiz sahiplenmis olabilirsin
Herhalükarda
Bogulun karanlik sanalinizda
|
Ya burda senin gibi türkceden bir haber olan cok tabi,normal karsiliyorum..Söyle yaziyorsun?"Yanilmiyorsam sen uno nikli sahissin",burada bir kere kesin yargi yapmissin,sonrada,celiskiye düsmüs "Sayet sen unoysan" diyorsun,Aslinda sende kendinden emin degilsin....Sen bence herzaman ki siradan basit povakatif davranislarini sergiliyorsun,basitlesiyorsun yani...Senin veya o sözde sana yazanin yargilari beni cok ilgilendirmiyor,bir batakta olan varsa sen ve senin gibi birden fazla nickle girenlerdir!Ne diyor atalarimiz"Insanin zikri neyse,fikri de öyledir"Veya "Hirsiz,herkesi hirsiz zanneder"Ben sana yargilarin ve basitliklerinle barisik olmani diliyor,daha önce basramadigin provakasyon girisimini yine basaramayacagini söylüyorum...Sen oyunu kurmadan ben görürüm dedim sana,sen anlamiyormusun daha?Son sözü bur daki ziyaretcilere,yaziyorum,bu sahis bilerek böyle bir seyi yapiyor,cünkü giristigimiz,fikir alisverislerinde,kendi fikrini zorla dikta etmeye calisan biri oldugu icin,bu kisi ile siyasi veya sosyal hicbir tartismaya girmiyorum...Sonuc böyle oluyor tabi,kendini benim gündemime sokmak icin;karalama kampanyasina giriyor,fakat anlayamadigi birsey var...Beni burda herkes bilir,bilmeyen kendi gibi bilir diyorum......