senin gibi akilli takinan cahillerden GINA geldi... neden hiddetleniyorsun kelimendeki IRONIE'yi aynen sana iade ediyorum, terbiyeni takin, karsinda hic tanimadigin ve nasil yasadigini bilmedigin bir insan var... Terbiye SINIRLARINI GECME ISTERSEN... benim orda hiddetlendigim tek sey senin herseye MUHALAFET olman.
Su ilk cümlenden ötesinden mantikli birsey cikmayacagini düsündügüm icin okumuyorum bile.
GÜLE GÜLE
Zitat:
Zitat von Bosphorus_
Evlilik oncesi flortlerin ve iliskilerin de zina sayildigini soyleyince hayirdir neden birden hiddetlendin? Buna cok kizmis gozukuyorsun. Sasirtici.
Zannedersem yasadigin cevrede seni hep boyle susturmuslar farkli bir sey dediginde, kultur haline gelmis. Onca senedir almanya'da yasiyor olmana ragmen fikir ozgurlugu nedir ogrenememissin. Eger bir yorumuna yorum gelmesini istemiyorsan ya gercekleri carpitmayacaksin ya da gercekler soylenilince cocuk gibi sizlanmayacaksin. Bu hayatin kurali. Bak ben hic seninle ayni fikirde olmadigim yorumuna sizlaniyor muyum. Ayrica COK ikiyuzlu bir yaklasim sergiliyorsun, bir onceki mesajinda hem yorumuma yorum yapiyorsun hem yorumuma yorum yapmana yorum yapilinca sizlaniyorsun. Burada diger dinlerin dini nikahlarindan ornek vermeme laf eden sendin. Yani benim yorumuma SEN atladin, hatirlatayim: '' Yapilani yadirgamak yerine....Kalkip diger dinlerde su var, bu var deniliyor..''Demistin., benim yorumuma ithafen. NEDEN yorumuma yorum yapiyorsun?
Yetersiz ve kulaktan dogma bilgileri Kuran'i referans gostererek duzeltiyorum, Nisa Suresi. Okumadin, bilmiyorsun buyuk ihtimalle. Bunu ifade ederken klasik ateist zihniyeti 'Kuran'a ihtiyac yoktur', oyleyse ne diye Islam'dan bahsediyorsun? Buna da hastayim ben, Islam konusunda ahlak konusunda ders vermeye kalkisip muslumanlarin en kucuk hatasinda 'muslumanlar boyle iste' 'muslumanlar dini kullaniyor' diyenlerin cogu Kuran'a Islam'a ihtiyaci olmadigini soyleyenlerden cikiyor.
|