Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.10.2014, 17:13
ask_sehidi

Standard

Aslinda bir cok sey yazmak isterim, örnegin on sene ya da 12 sene önce hükümet kim idi? Ve niye sessiz kalinmiyordu? O seyyar mahkeme uygulamalarini kim uygulamaya gecirdi?? Ya da örgütle Hakan Fidan öncülügünde kimler görüsme yapti? Vs. Vs.
Ama su siralar gereksiz tartismalara girmeyecegim bosphorus. Neticede benim destekledigim parti malesef benim istedgim dogrultu da calismiyor. CHP'de Kemal Kilicdaroglu genel baskan iken siyasi yazilar yazmayacagim. Ve vaktim de malesef dar.

Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
Guzelce yazismak herkesle olmuyor iste, toleransin da siniri var. Ceza mahkemeleri neden kurulmus? Bana dokunmayan yilan bin yasasin dusuncesi yanlis. Adamin biri cikacak PKK'ya kahraman orgut diyecek, orgut propagandasini internetten yapacak, sen bunu okuyacaksin, sessiz mi kalinmali?

Sana soyleyeyim, bundan 10 sene oncesinde kimse sessiz kalmiyordu, ne zaman millet sessiz kalmaya basladi, Istanbul'un gobeginde Apo fotografi sallamaya o zaman basladilar.

Teror hem fiziksel hem psikolojik bir kanserdir, bonzai'den daha tehlikeli bir kanserdir.

Geändert von ask_sehidi (06.10.2014 um 17:23 Uhr).