Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.10.2014, 11:12
___EZEL___

Standard Benim Kaderim!

Hep mi böyle olacak,hic mi sevdigim seyleri doya doya yasayamiycam ben?Hep mi bir bela gelip beni bulacak?Ya bu nebicim bir kader?!Nereye gitsem bir sorun,bir bela beni buluyor,ben kactikca,üstüme üstüme geliyorlar!Bir yere is icin gidiyorum,dogu bloku ülkelerinden bir yer,birileri cikip geliyor ve söyle diyor,biz Mafya yiz!Bende cevap veriyorum,Memnun oldum bende Cenk!Adamlara ismim niye Cenk biliyormusunuz,yada anlamini diye soruyorum!Hayir diyorlar!O zaman size izin,1 gün düsünün birde beni sorun,eger beni alt edebileceginize inaniyorsaniz,tekrar gelin!Ha unutmadan neyiniz varsa toplayin gelin,diyorum!Bana tuhaf bakip cikip gidiyorlar!Ayrica;beni ögrendikten sonra,Ne kadar türkiyeli varsa onlardan uzak durun diyorum....Sonuc hep ayni oluyor,birdaha kimse gelmiyor...Ben sadece Askta ve arkadaslikta kaybediyorum!Bunun sebebi de,SOKRATES´vari durusum....Yoksa ben,hicbirseye boyun egmem,hicbir gücsüzede egdirmem.Kimsenin hakkini yemem,kimseyde hakkimi yedirmem......Neyse bayram var,ben bu bayram kavga etmek istemiyorum.....