Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.10.2014, 10:33
guelkurusu

Standard

Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
Ben gayet tamim, nerede kiminle nasil konusacagimi biliyorum. Yazimdaki hangi kisma, hangi paragrafa bunu dedigini biliyorum, ama o, o kisiye aitti. Onu haketmeyene degil.

Dikkatini cektiyse, 2-3 genetigi bozulmus tipten baska kimseyle boyle konusmuyorum. Ne seninle ne baska biriyle. Onlar kendileriyle oyle konusulmasini hakediyor. Medeniyetten anlamiyorlar, onlar yontulmamis ilkel. İkisi de Islam'a kufur eder, 1'i de onlarin bu ilkelligini savunur. Sen olsan ne yapardin?

Beyazguel60 ile bu konuyu daha konusmuyorum, benden olgunca ozur diledi ve ben de olgunca kabul ettim konumuz kapandi.
Bu mu senin medeniyetin. Hic kimse ile böyle konusmamalisin. Örnek olmak istiyorsan, örnek ol. birine söyle, birine böyle yalnis.
Evet sen hep düzgün konusuyordun, ama bakiyorum agzin bozulmaya baslamis.
beyazgülün senden özür diledigini okumadim, eger özelden sana yazdiysa adi üzerinde ÖZEL onu buraya yazman cok yalnis.
herkes kendi fikrini savunuyor, bunda özür diliyecek bisey yok. ama fikrini anca agir kelimeler ile savunabiliyorsan, o halde kendini eyit.
bugüne dek, hep seni saygili gördüm, ama son günlerde, bakiyorum kontrolünü kaybetmeye basliyorsun.
sebeplerin olabilir, ama sebeplerini buraya tasima rica ederim.