Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.09.2014, 19:02
Benutzerbild von Man_Bey
Man_Bey Man_Bey ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

isteyen istedigi kadar pkkya para yardiminda bulunsun.

benim gözümde pkk, pyd ve isid'in farki yok. hepsi terör örgütü. isid büyük insanlarin kafasini kesiyorken pkk ve pyd bebekleri öldüren terör örgütü.

5.000 kisilik isid 200.000 pesmergeyi, 3.500 pkkliyi ve 20.000 pydli teröristleri korkutmayi becerdi.

yetmedi tüm irak ordusunu ve suriye ordusunu karsisina aldi ve hepsini püskürttü.

bu da yetmedi amerika, ingiltere ve almanyayi karsisina alip meydan okuyor.

yillarca irak ve kuzey irak bölgesinin zulmüne isyan eden bu terör grubu ortadoguyu yeniden parselleyecek gibi gözüküyor.

simdi isid bunlari yapiyor diye aglayanlara sesleniyorum: isid mensuplarina yillarca irak hapishanelerinde iskence yapilirken niye sustunuz??? isid mensuplarina sadece sünni olduklari icin kafalari kesilirken neredeydiniz?

böyle ayrimcilik yapan kuzey irak bölgesel yönetimi ve irak maliki hükümetini kiniyorum. bu terörü kendiniz yarattiniz ve simdi kacacak delik ariyorsunuz.

irak ordusu korkusundan kacti ve catismalara girmemeye calisiyor.

pesmergeler kendilerini cok güclü oldugunu zannediyordu ama 300 isid teröristi 200.000 pesmergeye korkunun ne oldugunu gösterdi. pesmergeye yardima gelen pkk teröristlerine tarihi bir yenilgiye ugratti. daha gecen günlerde 300e yakin pkkliyi öldürdü. simdi pesmergeler ve pkk amerika, ingiltere ve almanyaya yardim edin diye yalvariyorlar.

isid nasil bir terör örgütüyse pkk ve pyd ayni pisliktir. malesef son günler sünni terör örgütü kötü ama kürt terör örgütü iyidir gibi söylemleri siddetle kiniyorum. hepside teröristtir ve temizlenmesi gerekiyor.