hay argumanina sokayim be moruk... 1 yildir nedir bu arguman istegin senin.
Bakin kücük bey, ben size direkt olarak cinsel temas talebi veya dileginde bulunmuyorum.nesnel ya da öznel anlamda cinsellik iceren dileklerimi sunuyorum. Can yücel tarzi sitem de diyebiliriz

.
Oysa siz, benim Ege'de ve Avrupanin diger kesimlerinde yasayan düsüncelerimden ve bu forumdan yazdigimdan bihaber 1.-2.-3. derece akarabalarima(sülaleme) alcakca küfürler edebilecek düzeydesiniz.
Fasizm budur.
fasizmin tanimi icin bundan öte arguman aramak aptalliktir.
Bi de bisey dikkatimi cekti Bosph-oruspucugum. Karsi cinse göre sekillendigin(düsünce ve hitap tarzi anlaminda) ve Almanya ya yerlesme istemin bu konuda biraz daha belirgenlesiyo.
Gecen Imogdi nickin actigi "Bosph-oruspu gercegi" konsunu okumustum ama cocukca bulmustum Imogdinin sen tanimini. Bu konuda bariz bi sekilde bu istegini ve amacini görebiliyorum.
Almanyaya yerlesme ihtiyacin varsa, bana özelimden Webmaster nickinle degilde. bu nickinle iyaz.Seni bi sekidle cekeriz orlardan burlara.Kapitalizmin her zaman senin gibi yalakalara ihtiyaci vardir.
ps: Webmaster nickinle bana yazdigin yaziyi okuyunca gülmekten yikildim.Ilk firsatta SARI-KIRMIZI-YESIL RENKLER ile güzel bi portre cektiricem.Onud a bu konuya ekliyecem.Webmaster nickinle mi korkutursun yoksa gercekten mi ihbar edersin.Hic de umrumda degil OLM... biz devletlere kas catacak yigitlikte insanlariz.. kaldi kis enin o fasist ve basit oyunalrindan korkucaaaz

[quote]
Absender: webmaster [ Blocken ]
Betreff: Bilişim suçlari
Datum: gestern, 19:18
Forumda yazmiş olduğunuz konular ve resimleriniz şikayet üzerine, ( 3713 )maddeye göre yetkili makamlara iletilmiştir.
[quote]
Zitat:
Zitat von Bosphorus_
Konuyu noktaladiginizi 1 ay once soylediniz, halen yaziyorsunuz
Evet, KURT FASIZMI yapiyorsunuz.
Eger soylediklerime karsilik verebilseydiniz tekrarlamak zorunda kalmazdim. Hangi yazdigimin yanlis ve cahilce oldugunu gosteremiyorsunuz, bir kanit, bir arguman olmadan cehaletle itham etmek kolay. Almanya'dan Turkiye'de olanlar hakkinda atip tutmak kolay. Daha posu nedir onu bile bilmeyenler var, posunun ne oldugunu bilmeyenler gelmis sozde kurt hakkini savunmaya calisiyorlar. Maalesef siz de cuvalladiniz.
Eger bu sizi cok rahatsiz ediyorsa tekrarliyorum: Turkiye'nin anadili Turkce'dir. kurtlerin kendi dillerini kulturlerini yasama hakki var, yasiyorlar da, asimilasyon edilmeleri kabul edilemez. Turkiye ve Turklere karsi bolucu FASIZMLERI de kabul edilemez. Devlet icinde devlet, yonetim icinde yonetim kabul edilemez.
|