Sevgili Bosph-orus'pucum
Gecen hafta Kürtler, "Rojava'ya yardim" kampanyasi adi altinda milyarlarca euroyu aktardi cografyasina.
Yaptiklari etkinlige gittim, "Ben de Sengal'de öldürülen kürtler icin yardimda bulunmak istiyorum" diyerek basvurdum. hic itiraz etmeden beni bi standta yönlendirdiler ve 10bin euro bagista bulundum. Umarim bu para o insanlara ulasir.
Daha sonra geri dönüs yolunda Köln'e ugradim ve tarihi yerlerini gezdim.Orda bi grup genc kürt gördüm ve konsutum.Fransadan gelmisler ve Almanyanin o meshur Dom Kilisesini görmeden geri dönmek istememisler. Neyse, aslinda ben de sizdenim diyip öyle sokulup sohbet ettim sevgili Bosph-orus'pucum. Daha sonra o ani ölümsezlestirmek icin arkadaslarindan bitanesine foftograf cekip e-mail adresime yollar misin diye istekte bulundum.Yollamislar. Cok hosuma gitti bu tutumlari.PKK'li veya degil.Kürtlerin genelinin ihanetcisinin bile senden daha insani oldugunu bir kez daha anladim.
VE SAKIN, ROJAVA veya SENGAL'e yaptigim o yardimi PKK'ya aktarildi diyerekte DÜSÜNME. Sizlerin o VAHSI duygularinizin devlete dönüsmesi ve o insanlarin yüzyillardir katledilmesinin önünde degil hicbirsey.
Yanimdaki cocugun o atkisini alip da boynuma asmadan da yapamadim. Onu da profil resmim olarak buraya eklyiorum sevgili Bosph-orus'pucum.
Zitat:
Zitat von Bosphorus_
PKK yasadisi teror orgutudur, Abdullah Ocalan ise bir insan degil, binlerce kisiyi oldurme emri vermis, eli kanli terorist basidir. Cok net konusuyorum. Dansoz gibi kivirip PKK propagandasi yapmadan cevap ver. Oyle mi, degil mi? Apo'ya methiyeler duzuyordun. Namussuz TERORIST!
|