Filistinlileri birak bütün araplar bir olsa bir Israil ile basedemezler, cünkü birisi aya gidiyor birisi de yaya gidiyor..
Dogrusu Kudüs 1917 galiba, o zamandan beri elimizden cikti? Niyesini, nedenlerini buraya eklersem vaybee serverlerinin kapastesini asar..
Sen Araplarin Ingiliz mandasindan Anadolu istediklerini ve Türkleri o topraklardan sürmelerini istediklerini biliyormusun?!?!?!?!
Nerden bileceksin? Sizin tarihiniz ancak "sanli Osmanli, daha sanli ecdadimiz ve daha daha sanli Yavuz Sultan Selim baslar ve sürüp gider... Osmanlinin son 300 senesini Ingilizlerin destegi ile "balance of power" siyasetti sayesinde ayakta kaldigini size kim ögretecekti degil mi?
Bir de siz Osmanli torunu filan degilsiniz. Osmanli'da Türklere ayni Hindistan'da ki Kastensystem, ha pardon sen Amerika'da yasamistin ingilizce yaziyim caste system in india'da ki bir sey gibi idi.. Türkler Osmanli'nin dokunulmazlari idi, yani o kadar asagilaniyorlardi ve nefret ediliyorlardi.. Madem, ecdamiz, tarihimiz sanimiz, söhretimizden söze girdik..
Ne deyim, cocuk degilim aglamam, Allah degilim afetmem! Daha beter olsunlar derim! Sebebeni de bana sorma, tarihe sor ve tarihle yargila..
Zitat:
Zitat von Bosphorus_
Filistin'de olup biten her tasin altindan yahudilerin cikmadigini mi iddia ediyorsun? Aynen ya o bombalari da kendi vatandaslarinin kafasina zaten Filistin Hava Kuvvetleri F-16'lari atiyordu (!)
Bunu soyleyen Imogdi gay'i olsaydi normal karsilardim ama sasirdim.
|