Aurum hanim ve Rotzlöffel hanimin bir yerlerden gülüsüslerini sanki taaa burdan algiliyor gibiyim.. Gülün gülün, sizinde hakkiniz..
Aurum hanim tam böyle fenimist, femen, vegegatier görüslü bir insan. Rotzlöffel hanim'da, kültürlü, bir kac dil bilen, dindar-muhafazakar görüse sahip ama kadinligini unutmamis ve modern dünyaya ayak uydurmus bir bayan.. Bunlarin ortak paydasi mi? Bir erkek müsveddesinin iftirasina, hakaretlerine, küfürlerine ve tehditlerine mahruz kalmalaridir..
Insanin sadece bes hissleri degil, bazen ruhlari da duyar.. Ruhunuzun bunu algiladigindan emimin. icinize hic bir sebeb yokken bir gülüs geldiyse, nerden geldigini, sebebi ne oldugunu sormadan gülün.. Zaten bu sorulara cevaplar icinizde ki derinlikler de mevcuttur
Charly Chaplin bir söz vardi.. Fliege meine Taube, Fliege über den von Kriegen verwüsteten trostlosen Landschaften, dem Frieden entgegen, diyordu..
Yok ya, karistirdim..
Ein Tag an dem Du nicht gelächelt hast, ist ein verlorenere Tag.. Ha bu olmasi lazim..
Simdi gülün, gülün ve tekrardan gülün.. Beni düsünün ve benim de güldügümü animsayin ve daha cok gülün..
Allah her insani yaptigi iyilige de payidar edermis kötülügü de