25.07.2014, 19:33
|
 |
Erfahrener Benutzer
|
|
|
|
Zitat:
Zitat von Ask_Sehidi
Kimden korkacagim senden mi? Bir aslan bir bostan korkulugundan ne kadar korkuyorsa al benden o kadar..
Mesele daha farkli manbee ben vaybee'yi günlük hayatima sokmak istemiyorum. Hersey yerinde güzeldir demisti bir zaman Pir Sultan Abdal diye bir halk ozani.. O bakimdan..
Ama seni de anlamiyor degilim. Icin icini yiyor degil mi? Ama günah bende degil kabahat sende 
Bi vakit belki ugrarim ama su siralar yogunum dogrusu..
|
ugramayan senin gibi olsun erdal 
sen kendin anlatmistin korkup gittigini. hatirlatayim seni. geldim büronun önüne ama birkac adam gördüm ve polis olabilir diye korktugum icin kactim demistin.
erdal üc yildir gelecegim diyorsun. ben geleyim dedim. bana adres verdin. bak bu adres dogrumu diye sordugumda dogru dedin. ben numaranida ver dedim sen olmaz dedin. bu adres yanlissa ben orospucocuguyum dedin.
ben verdigin adrese gittim. tabiki adres yanlisti. buraya gelip sana oc erdal verdigin adres yanlisti dedim. bundan böyle sana oc erdal olarak hitap edecegim cünkü kendi agzinla adres yanlissa orospucocugu diyen sendin.
sonra bir kac kere kivirmaya calistin. benim ev o adrese 5 dakika dedin. sonralari 10 dakikada orada olurdum dedin. sonrada beni arasaydin gelirdim dedin. telefonu vermeye korkan adami nasil ariyayim deyince bana mail atsaydin dedin. erdal mailini bile vermedin deyince forumda haber verseydin dedin.
bu kivirmalarina herkes sahit oldu.
bak benim gibi erkek ol ve gel. senin resmini cekip burada herkese ibreti alem olsun diye paylasacagim 
|