Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.06.2014, 13:10
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Nasil olsa gercek biliniyor,bu yeni birsey degil,bu dünya;böylesi islam kilifli terörsit canileri cok gördü,onlari sözde ilimli islam adi altinda yapildiginida gördü!Erdogan ve ISID veya herhangi katil bir örgütle sizin, burda gercekleri gizlemeye calisan sizlerin ne farki var?
Hepiniz kana susamis cellatlar gibisiniz,insanlarin kellerini kesip önünde mutlu pozlar verir,kendi pisliklerinizi örtbas etmek icin tecavüz haktir diye fetva cikarirsiniz!
Cirpinislariniz bosuna,tarihin cöplügünde hak ettiginiz yeri alacaksiniz!
Untmayin ki cehennemin dibine de gitseniz,yaptiginiz bu insanlik disi uygulamalarinin ve katliam larin hesabini vereceksiniz!Akittiginiz kanda bogulacaksiniz!!!
bu yorumunu da tebrik ediyorum, hepiniz derken beni bu kerestelerin arasina atip yakmak istemen , aslinda seninde bazi cikarlar pesinde kostugunun, kücük bir ispatidir diye , yorumluyorum !

sen yinede atmaya tutmaya karalamaya devam et.

Günesi bacikla sivayabilseydi insanoglu, inanki simdi , ignenin deligiyle günes satarlardi !!

her seye ragmen , senin kalbinde ve gözünde isik oldugunu düsünüyorum, saniyorum ki bir sey icin bukadar kendini yoran bir INSAN kötü düsünüyor olamaz, sadece farkli veya hatali düsünüyor olabilir diyorum !!

ve sana söyle bir soru sormak istiyorum : elin de imkanin varsayalim, süpermensin diyelim ve sana bütün kötülükleri bu dünyadan kaldir deseler , sen isin icine nerden girerdin ??

kötüleri nasil ortadan kaldirirdin ??

(bu soruyu birde genellestirip , burdaki insanlarada yöneltelim )

INSAN OGLUNUN PARADOX DÜSÜNCESININ CEVABINI , simdi kendine vereceksin !

selametle
salih

Geändert von 1978salih (27.06.2014 um 13:14 Uhr).