Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.05.2014, 10:52
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Beitrag anlasmaya az kaldi

Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
Ayni senin AKEPEn gibi, bir kadina yakismaz diyorsun.

Kadinlar senin gibi "erkeklerden" ögrenecek degil,
kadina neyin yakismadigini veya yakisdigini.

Ve herzamanda benim yazilarima atlamaniz, yaraniz oldugu icin, gocundugunuzu gösteriyor.

Benim AKP em degil !!

Ben milyonlarca secmeni temsil edecek erdemde degilim !
AKP yi savunmuyorum, sadece ICRAAT olarak gördüklerimi söylüyorum ve AKP de yigitlik varsa ortada, yigidin hakkini veriyorum ,ve giyabinda , her insan gibi, iyiyi kolluyorum !!

Yahu benek, sen ne zor bir hatunsun!!
Sen beni burda yanlis anlamak icin önceden programlanmisin gibime geliyor.

Ben hic bir sekilde, bir kadina veya kadinlara burda bir sey ögretmiyorum öyle cabam yok!
Gercekten burda hatunlari eger kullanmak gibi bir arzum olsa idi , inan su an senin can ciger arkadasin olurdum.

nedeni ; sendeki bu cene benim bir yerde isime gelirdi, en azindan benim hakkimda hic kötü konusmazdin ve hatta iyi reklam yapardin !

bir diger konus ise , !!senin yazdiklarina atlamiyorum!!, veya her hangi bir gocunma gibi bir sorun yasamiyorum.

sadece senin bel alti vurmalarini, hoslanmiyorum, ve bunu ifade etmeye calisiyorum.

kullandigim dil aslinda , her ne kadar, farkli anlasilsada, aslinda yapici bir konum tasiyor.

yani benek hanim, siz biraz ilimli olun derken, sizi degistirmek niyetinde degilim,
siz siz kalin , ama yinede insanlar arasinda kardesligi ve dostlugu dillendirin.

düsman olmak düsman kalmak , genel anlamda insanlara yakismiyor.

selam ve selametle

salih

Geändert von 1978salih (13.05.2014 um 10:56 Uhr).