Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 09.05.2014, 16:37
Caka_Bey

Standard

Zitat:
Zitat von __CENK__ Beitrag anzeigen
Ahmak lik hakaret degil,durum belirlemedir,düsüncesizce laf söyleyen,haraket edene denir...Saf gibi birsey,tabi türkce olmadigi icin anlamadin normal.....
Yok ben bütün dinlere düsman degilim,hicbirini benimsemiyorum sadece,düsman olsam benim sizlerden bir farkim kalmaz....
Ben fikirlerimi hür savunan biriyim,zulm nerede kime yapilirsa ben oraliyim,zülm edene karsiyim...
Sen benim kadar irak savasini bagira bagira anlatmamissindir,ben bagira bagira 1 milyondan fazla insan öldügünü,100binden fazla cocugun kayboldugunu,9 yasina kadar tecavüz edilmemis bir kizin kalmadigin bagira bagira söyledim.....
Ben insan icin üzülürüm,sen ve senin gibiler din icin.....
Eger yazilarimda bireysel kiricilik varsa özür dilerim,ben genel olarak tartismalarda düsünceye yönelik söylerim,burasida sinirli,destan yazacak halimiz yok ya,kisa kisa ifade ediyoruz iste......
Karsisindakini bilmeden, haklarinda sizden farkim kalmaz gibi sözler yazan kisilerden hoslanmam..
Hakkimda pozitif konussa da kabul etmem. beni tanimayip hakkimda iyi konusan dalkavuktur.

Yerinde olsam bu kadar acele kendimi iyi ilan etmeye calismaz, baskalarini taniyor gibi yapmazdim..

insanlar ne dedigine degil, ne yaptigina bakar...