Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 28.02.2014, 19:42
Benutzerbild von WpumaC
WpumaC WpumaC ist offline
Erfahrener Benutzer

Lächeln

Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
Biraaak bu ayaklari, merkel de zaten dun vaybee'ye uye oldu, sonra e-posta adresine gidip profilini aktiflestirdi, profiline bir foto koyup duzenledi, sonra foruma tikladi, sonra senin gibi issiz iftiracinin sacmaligini okudu zaten. LOL. Sizofreni olmussun sen. Hem iftiraci, hem parali asker hem sizofren Bilmedigim bir dilde yazarak kacmaya calistin. merkel'i secenler Turkce de biliyor, Turkce de yazabilirdin, yazamadin. Ayrica sen almanca konustun, ben degil. Dolayisiyla kendi sacmaligini almanca kendin anlattin

Bu arada ne kadar sacma bir yaratik oldugunu yine alakasiz basliklarda alakasiz konulari yuzlerce kez kopya-yapistir yaparak kanitladin, insan ol biraz konulara kattigin 1 tane bile arguman ve tartisma yok, isin gucun sozcu gibi skik kaynaklardan gercekligi belirsiz ivir ziviri kopya-yapistir yaparak troll'ce ortalikta dolasmak, millet linklerine tiklamiyor bile. Ama troll'lugun bile cogu kisiyi AKP tarafina gecirmeyi basardi.

Ne kadar para aliyorsun bu kadar kopya-yapistir copluk karsiliginda?

Bu arada unutturmaya calisiyorsun ama bundan da kacamazsin, ne zaman ozur dileyeceksin basortulu kadinlara ettigin sayisiz hakaretten dolayi? Kadin dusmanligini kiniyorum...
...ben eskiden WPC'liydim, simdi AKP'li oldum