Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.02.2014, 20:12
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Daumen runter

Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
Kime türban takmasi yasaklanmis seni sivri zeka?

Herkez istedigi gibi, Tayyip'den önce de basörtüsünü takiyordu. Tayyip gibi, Arap liboslari türbani getirtdiler. Artik kadinlar normal basörtüsü degil, Ninja'lar gibi kafalarini tokmak formuna sokup örtünüyorlar.

Tayyip'de senelerce sürekli benim gariban, magdur türbanli kardeslerim yalanini anlatip, arkadan paralari ayyakabi kutulari ile götürdü. Sanki ondan önce kapanmak isteyen kadinlara basörtü yasakmis gibi yalani.

Yalanlarin en büyügü de tarihe gecti. Gezide benim türbanli kardesimin üstüne isediler, yüzüne tükürdüler diye yalanlar haykirdi. Simdi yalani ortaya cikti.

Bakalim o yalanlarin hesabini ne zaman verecek.
Seni inkarci universitelerde ve devlet dairelerinde daha 2 sene oncesine kadar basortusu ve turban hersey yasakti. O yasagi Tayyip getirmedi, Tayyip o yasak geldiginde IETT genel muduru bile degildi, politikada hic yoktu bre cehalet. Bol keseden at bakalim, yerlerse dedin, ama tasa carptin. Yine.

Sen kendi istegiyle basortusu giyene, carsaf giyen kadina ninja deyip hakaret et sonra da kadin haklarini savunuyorum de, IKIYUZLU varlik seni.

Ortaya hicbir yalan cikmadi, senin gibi inkarcilar basortululere saldirilari hep gormezden geldi, doktorlarin darp raporlarini gormezden geldi. Midemi bulandirdin be. Tayyip'i kullanarak ne kadar da inkar ve iftira atiyorsun, ozellikle kadinlara. Senin kadin oldugundan da suphelendim simdi.

Neden kadinlardan bu kadar nefret ediyorsun? Ozellikle seninle ayni siyasi gorusu paylasmadiklari icin onlarin hakkina tecavuz etmen yazik degil mi?