Ben vatanin cikarlarini savundugumdan, her türlü catismanin vatana zarar verecegini önceden biliyor oldugumdan, kürt kardeslerin ( onlarinda beni kardes bilmesi ekseninde)
ilimli yaklasmalari, serefsizlerin aklina uymamalarini önermem, ve hatta kürt ile kürt bir degildir demem , aslinda almanya da olmama ragmen türkiyede ki kürtleri de taniyor oldugumu gösterir ! Bihaber degilim üstadim !!
yazimi okuduysan düsüncemi anlamisindir !!
en azindan anlayacaksindir , kelime ve cümlelere dikkat etmeni rica ederim !!
seninle kesinlikle cogu yerlerde hemfikir oldugumuzu göreceksin !
ama yazmak ve konusmak ta bir sanattir !
bunu iyi kullanmak , insanlarin birlesimine sadece katki saglar diye düsünüyorum !!
beni birde vatan haini yapmayin :-)))
selametle
salih
Zitat:
Zitat von Bosphorus_
Programlanmis robot insan canina kastediyorsa, bu cehalet degildir, ve o robotlar ortadan kaldirilmalidir. Cunku robotlar hissiyattan, insanliktan anlamazlar, adlari ustunde, robot.
Kurtulus Savasi'nda ve Canakkale Cephesi'nde kurtlerin katiliminin cok az oldugu tarihi belgelerle bircok kez kanitlandi. Tum kurtleri genellememek lazim, ama iclerindeki az sayida insanin oyle oldugunu belki sen o almanya'daki masum Turk toplumu arasinda yasadigindan iyi goremiyorsun ama Turkiye'deki insanlar bunu cok iyi goruyor ve yasiyor.
Tekrarlamam gerekirse, cehalet cinayetin sebebi/bahanesi olamaz. Cahil insanda vicdan ve insanlik olur, tanimadigi insani katledende onlar olmaz. Bu o kadar komplike bir sey degil.
|