Zitat:
Zitat von uno
Olaya vakif olamadim,kendimi de taniyamadim.Farkli nicklerle foumlara mi yaziyor musum? Abi valla Mantik'in son yazisi sen de beyin amciklamasi etkisi yapmis,Senin bana olan öfkende salya fiskirttiyor sana.Tartismayi farkli yerlere cekip haksiz ithamlarda bulunup kahpelisiyorsun.Daha nasil tartisabilirim ki seninle?
"Uno>mantik,Mantik'in bi cok nicki var.Uno farkli nicklerle giriyo" kafayi yimissin olm sen.
Bazen zkmek icin illa zk gerekmiyor B"ossrrphooo,iki cümle bile cogu zaman zk etkisi yapip zkiyo insani.Mantik'in sana son yazdigi gibi..göötü tuta tuta bi oturmayi bil mk,cirpindikca batiyorsun
DN:Mantik süperdin lan
|
Katiliyorum, hicbir bka vakif olamiyorsun. O fake, kapcik agzindan dam dot eksik olmuyor masallah. Her isini oyle yapiyorsun, ozellikle killi erkekler soz konusu olunca daha fazla tahrik oluyorsun. PKK'lilarin neden avrupa'ya goc ettigini daha iyi anladik. Haberin bile cikmis lan daha neyin derdindesin
Tartismanin nasil raydan ciktigini ac onceki sayfalarda oku. Her seferinde dumbuklesiyorsun. Durustluk sifir, ahlak sifir, terbiye sifir. Otur PKK'li abinin kucagina simdi, kaldi. Itham degil, bunu defalarca sordum her seferinde uyuz kopek gibi cevap vermekten oyle korktun ki. Sen PKK'nin tecavuzlerini, cocuk kacirmasini kinadin mi kinamadin mi? Kinamadin. PKK'yi teror orgutu olarak goruyor musun gormuyor musun? Gormuyorsun. Sende 1 gram erkeklik olsaydi savundugun ideoloji ne kadar bktan olursa olsun erkek gibi onu savundugunu soylemekten cekinmezdin. Boyle hiyar bir hermafroditsin sen. Erkeklerin yuz karasi
Senin curumus ve sulanmis beynin toplum arasinda hicbir zaman kabul de gormeyecektir saygi da. Oyle parazit ve toplum, kadin ve cocuk dusmani dusuncelerinle icten ice kendini yiyip bitireceksin.
Gel diger profille cevap ver simdi, cocuk dusmani.