Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.11.2013, 16:17
uno

Standard

Olaya vakif olamadim,kendimi de taniyamadim.Farkli nicklerle foumlara mi yaziyor musum? Abi valla Mantik'in son yazisi sen de beyin amciklamasi etkisi yapmis,Senin bana olan öfkende salya fiskirttiyor sana.Tartismayi farkli yerlere cekip haksiz ithamlarda bulunup kahpelisiyorsun.Daha nasil tartisabilirim ki seninle?

"Uno>mantik,Mantik'in bi cok nicki var.Uno farkli nicklerle giriyo" kafayi yimissin olm sen.
Bazen zkmek icin illa zk gerekmiyor B"ossrrphooo,iki cümle bile cogu zaman zk etkisi yapip zkiyo insani.Mantik'in sana son yazdigi gibi..göötü tuta tuta bi oturmayi bil mk,cirpindikca batiyorsun

DN:Mantik süperdin lan

Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
Savunma mekanizmasi degil ona cevap vermek deniliyor dingil. Yine ufacik pipisiyle is yapmaya calisan biri, pipisiyle konusmasina ragmen bunu ucuz gormuyor. Len her tarafindan celiski akiyor

Sorumdan kacamazsin, uye oldugundan beri 4 msjin olmus 4'u de burada olumune diger profilini savunuyorsun. Sahte profil kullanmak ahlaksizlik mi degil mi buna cevap ver. Tipik ''uno'' klasigi.

Kurt Cobain'in oyle bir sozu yok, o soz senin kendi, oz SAPIK zihniyetinden. Bak ben senin aksine sk yerine beyinle is yapiyorum: