Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 15.10.2013, 07:01
uno

Standard

Herkesin bakisi ayri diye dogrulari gözardi edecek degilim.Kimse benim gibi düsünsünde demiyorum,kimse kimseye haksizlik yapmasin. Eger bi haksizlik söz konusuysa bunu dillendirmekten cekinmem.
Kendini, inancini ve dilini kazanacagi sosyal ortam ya da üc kurusa peskes cekmis insanlar örnek gösterilip halklarin haklari elinden alinamaz. Bunu bilir bunu söylerim,dogru olanida bu.

Almanya örnegin cok sacma.Almanyayi aslinda benim sana örnek göstermem gerekiyor.Federatif yapi altinda herkes kendi bölgesinde özgürce yasayabilip yerel kurallar koyabiliyor,hic bi fedaral bölge ya da eski krallik diger bi kralligin marsini ve andini zorla okutmuyor.Böyle olabildiginde güclenirsin.

Senin düsüncelerin güclenmeden öte zayiflik getirir ülkeye ve asil bu ülke düsmanlari sizlersinizdir.Bu gercegi görün lütfen.

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Kimse zorlan birsey demiyor, bunlari kendileri diyorlar. Herkesin bakisi ayri. Yine söylüyorum, herkesi kendin gibi sanma.

Bir düsünsene, almanlarda ne kadar yabanci kökenli insan var, onlar cikipda, biz alman degiliz diye kendilerini dislamiyorlar.