Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.10.2013, 11:27
Benutzerbild von TaylanSadi
TaylanSadi TaylanSadi ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
TaylanSadı, seni burda görmek cok güzel. Gördüğüme en çok sevindiğim ikinci kişisin. Kendini tahsili ve akademik ilan edipte iftiralarindan, yalanlarından ve kıskanclıklarından dolayı akademisyenden ziyade kenar mahalle arasını mesken tutmuş tinercilere daha cok benzeyen bir bi-seksüel şahıslardan daha seviyelisin. Allah icin yiğidi öldür hakkını yeme. Ondan seni su palyaçodan daha ciddiye alıyorum.. O'nun zavallılığına güllüyorum. Seninden siyah beyaz futbol takımı tutar gibi parti tutuşuna

Kendini Türk hisseden herkes o andı icinde yaşıyor TaylanSadı! Türk Milleti'nin gönlünden Atatürk sevgisini silmeye kimsenin gücü yetmez.

İnadina ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE''
"İltifat marifete tabidir" derler marifetlimiyim değilmiyim bilmiyorum ama orta yolda olmak her zaman iyidir derim.. bundan dolayıda takım tutmadığım için partilide değilim bu arada iltifatın için sağol.
İnadına ne mutlu Türküm diyene diyebilirsin bu senin özgür iraden,Türk olmayan birine bunu dayatman mantıksızlık bir Türk olarak, bende ne mutlu T.C vatandaşıyım diye slogan
geliştirebilirim bu da benim özgür iradem yani