Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 06.10.2013, 00:52
the_last_time

Standard

Bir kac günden beri beni bir bel ağrısı al tuttu ve gitmiyor. Sagdan soldan tanıdığım birisine konu acılmişken soruyorum....

Ben: Fatih belimin ağrisi cekilmeyecek hal aldi.. İyi bir fizik terapisi yapan ya da massaj yapan bir yer biliyormusun? Anlaşılan beni yanliş anladı hemde bayağı yanliş anlamıs olsa gerek ki bana böyle cevap veriyor.... Fatih: suskunca bana kafasını sallayayarak bakarak şunu diyor: Hemde öyle bir yer biliyorum, hem güzel masaj yapıyorlar hemde kızlar da bebek gibi.. Ben zaten ağrılardan kıvranıyorum, neye uğradığımı şasırdım.. Yok lan öyle bir yer demiyorum.. Koyun can derdinde olum, sen neyin peşindesın?

İsleri gücleri bacak arası! Allah'a cok şükür onlar gibi değilim, bunların taptıkları benim teptiklerim! Bu Türkiye'de ki abazalık artık bende bir tiksinti yarattı... Eşeği anirtan t...şıdır! Aziz Nesin'nin bir kitabı aklıma geldi:''sizin memlekette eşek yok mu?'' Olmaz olur mu bizim memlekette eşekten çok ne var, hele iki ayaklı eşekler dört ayaklılardan da fazla

Düşündükce gülesim geliyor ama gülemiyorum, trajikomikliğinden ziyade ağrisi biraz hafifleyen belime hemen ağrılar giriyor...

Geändert von the_last_time (06.10.2013 um 00:58 Uhr).