Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.08.2013, 15:30
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Klasse Salih

Sana da merhaba,

Kendisini zorla fahiselige itenler var, ama kendi istegiyle de fahise olanlar var. Siz herseyden önce niye fahiselere giden erkekleri kinamiyorsunuz????
Hic bir zaman böyle bir sey duymadim dincilerin agzindan.

Simdi laf olsun diye, her bir agizdan onlari da kinarsiniz, maksat dostlar aliveriste görsün misali.

Ne yazik ki cok ülkelerde organ mafyasi bile var, uyusturucu ve kadin tüccarligi oldugu gibi. Bunlari özgür bir demokrasinin onayladigini düsünmüyorum ve görmüyorum, yani bunlara karsi savasiyor ama yinede üstesinden gelemiyor.

Ayrica "seriat'la" yönetilen Arap ülkelerde de yok yok buna bakarsin. Yukarida saydiklarim aynisi orasi icin de gecerli. Bir FARK, kadinlarin kendi istegiyle degil, zorla fahiselige itilmesidir.

Sizin saydiklariniz, kadinlari, kizlari eve kapatmak icin hic bir zaman bir gerekce sayilamaz. Seriat'i oldugu gibi begeniyorum ve güncel hayatimda yasamak istiyorum diyen varsa, kendisi öyle yasasin, ama öyle yasamak istemeyeni zorlama, diretme, hüküm hakki olmasin.

Insanlarin özgürlügünü saglayacak bir yasami ancak Bati medeniyeti, özgür cogulcu demokratik sistemi saglayabilir.

Ben kadin olarak seriat kurallarina uygun yasamak istemiyorum. Ve böyle bir sistemin altinda yasamak istemiyorum. Bu herkezin kendi hakki olmali. Bunu isteyen kendi capinda yasasin, beni irgalamaz.

Zitat:
Zitat von 1978salih Beitrag anzeigen
merhaba benekalice,

buradaki yazdiklarin ve düsüncelerin gercekten benim akli yapimi zorluyor !
yani senin düsünceni anlayabilmek icin bellegime bir kac hizli iletisim damari eklemem gerek.
o damarlari eklesem dahi , senin gibi ileri görüslü ve vizyonu aydinlik olmaya ulasirmiyim onuda bilmioyrum.

inan ki merakimdan soruyorum.
yasin kac... yani bukadar kendinden emin cümleler kurabilen ben cok az genc gördüm !!

salih

Birde ISLAM savunulmaya muhtac bir din degil düsünüyorum...

Ama senin dedigin gibi """Alle gesellschaftlichen Formen, außer der islamisch regierten Staatsdiktaturen, sehen die Frauen als einen Menschen und als ein gleichberechtigtes Geschlecht. Für Frauen sind diese Formen immer am besten. Da können sie sich als Mensch fühlen und nicht als ein Objekt, Eigentum des Mannes."""

diye de düsünmüyorum.

bu düsünceye sahip olan avrupa da kadina verilen ve bicilen degeri ben sana söyleyeyim bilgin olsun...

5-10 € Almanyada caddelerde FAHISELIK YAPAN
25-35 € Almanyada GENEL EVDE FAHISELIK YAPANLAR

Die Welt (Zeitung)

Alle gesellschaftlichen Formen, außer der islamisch regierten Staatsdiktaturen !!!

Eger bilmiyorsan onuda sana kisaca söyleyeyim !!
Ben daha Seriat ile yönetilen bir tane devlet görmedim!

Seriat kanunlarini gercekten kuran dan almak ögrenmek gerek.
Iran i surasi burasi SERIAT in S sini bile bilmezler...

Lütfen en azindan burdaki insanlarin dinine saygisizlik etme !!
bildiklerini paylasman bence cok güzel.

ama bilmediklerin hakkinda veryansin etmen hic hos degil....

BILMEMEK AYIP DEGIL ÖGRENMEMEK AYIPTIR !!

Saygilarim la !!

Geändert von benekalice (13.08.2013 um 19:07 Uhr).