Zitat:
Zitat von benekalice
öteki dünyadaki hurlerin kokularini aliyorsunuz dimi, grup sexinin heyecanini simdiden burada yasiyorsunuz olmali. Ne demek istedigimi anlayamadiysan, asagida bir masalcigindan alintini oku.
..."...Adalet, sabır ve merhamet konusunda kendine güvenemeyenler, hiç ikinci eş hayalleri kurmasınlar. Dünyada eşlerinin hakkını gözetemeyip cennetteki hurileri riske atmasınlar..."...
Heryer puff, genelevi yani, kadin dünyada ve öteki dünyada
da angut heriflerin mali. Heryer Puff. Bu dünyada 4 kadinla evlenecek, öteki dünyada da 70 huri bekliyor olacak onu. Her yer Grup Sex! Afferin bu adamlara.
Siz cag atlamak degil, ip bile atlayamazsiniz!
|
Üstad Bediüzzaman iman ve Kur'ân hizmetini ehemmiyetini, bu zamandaki fedakârlığı anlatarak, "Size yirmi huri de verilse, yine bu hizmeti terk etmemeniz lâzım deyince, Ceylân Çalışkan yine lâtifesini yapmış: "Üstadım, bir tanesi yeter bana."
Sen bizi ne saniyorsun benekalice??
Islamiyette böyle bir firsat verilmesine ragmen, Müslümanlar , Islamla alakasi olmayanlar kadar kadin degistirmemistir, karisini aldatmamistir, cok sevgilisi olmamistir!!
Zaten Peygamber efendimiz ( sav ) gelmeden önce, Islami tanimayan insanlar 8,9 kisiyle evleniyor veya gönül eglendiriyormus...
1'den 4'e cikarilmamis, 9'dan 4'e indirilmistir!!
onunda nasil oldugunu paylastim zaten...
Hz Aliye esi izin vermemis, oda 1 evlilik yapmis...( Simdi ki gencler kiz arkadasinin lafini dinleyecek ve ondan baskasina bakmayacak, onu aldatmayacak

) yüzde 80'i gözünü kizlardan alamiyor, yalan mi?
Yavuz Sultan Selim 1 es ile yasamis
Said Nursi Islam'a hizmet icin evlenmemis bile!
hatta derler ki, Said Nursi hafizasini mükemmel tutmak icin, yazin bile yaninda semsiye tasir, kadinlar geldiginde, kadinlari görmeyeyim diye semsiyeyi o tarafa tutarmis...
Ya siz böyle güzel insanlari nerede gördünüz??