Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.07.2013, 23:02
the_last_time

Standard

Aman Kenan ben aile hukukcusu degilim ve sen beni o kadar ilgilendirmiyorsun.

Ama bos vaktimde, ki cok nadirdir benim bos vakitlerim seni yakalarsam, o bicim yapacagim seni...

Sana kac kere ispat getiriyorum ama sen bilerek lades yapiyorsun.

Aha bir örnegi burda...

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Ulan Ibrahim Melih Gökcek, sen ve tayfan iste busunuz. Inan senin icmene karsi degilim. Türk insani icer, cok azi adam gibi dengeyi koruyarak icer ve haz alir ama icer. Sorun senin icmende degil, senin JONNY WALKER BLUE LABEL hayrani bile oldugunu biliyorum o sorun o degil. sorun senin insanlari kandirmanda.. Bak haberi yazayim derken baska bir haber daha okudum ve yine sinirlendim... Sen dogalgaz sayar cihazlarini milletin bilgisi olmadan degistittiriyorsun ve sonra da insanlardan parayi haciz oluyla bile aldiriyorsun. Bak icmeni unuttum zaten dedigim gibi icmene karsi degilim. Yalanina dolanina karsiyim. YA OLDUGUN GIBI GÖRÜN, YA DA MILLETIN GÖZÜNE GÖRÜNME

Zitat:
Zitat von Herrlichkeit Beitrag anzeigen
yaziklar olsun lastosch,
düstükce düsüyorsunuz.

konu bulamayinca adamlarin ickisine odaklaniyorsunuz.

ben senin sundugun resimde icen bir Melih Gökcek görmüyorum.

Hadi bize bunu ispatlada serefini kurtar.

Devami:

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Insan bu kadar mi pi$kin olur be! Allah'tan korkmayan kuldan utanmayan zihniyet......

Icmemis, evet resimde de görüldügü gibi orasi bir meyhane degil, ibadethane ve ordakiler icmiyorlar, abest almak icin kafalarini mesh ediyolar...
Birazdan namaza duracaklar bu "müslüman siyasetciler"

BAK KENAN SENI BILMIYORUM AMA BIZDE ANA, BACI, ES KUTSALDIR! NIYE BU KADAR ANANI SIKTIRMEYE MERAKLISIN LAN? YOKSA ICININ PICLIGI DISINA MI VURDU SENIN?

OLUM SENIN KEMIKLERINI KIRIYIM, KEL KAFANI PISSEUR'YA KARSI BIR KAC DEFA CAKIYIM BU BANA YETER BI-SEKSÜEL KENAN! BEN SENIN ANAN OROSPUDA OLSA ONA DOKUNMAM LAN PICIN ÖNDE GIDENI SENI.....ONDAN ANANI DA AL GIT LAN, ANANI DA KENDIN GEL LAN, ANANIN ETTEGININ ICINDE SAKLANMA SIKIM BOYLU CÜCE SENI....

Geändert von the_last_time (16.07.2013 um 23:14 Uhr).