cahil kari biraz arastirsan ve yalanci arkadaslarina inanacagina gerceklerle yüzlessen dogruyu görürsün.
bu seferlik ben sana yardimci olayim ->
http://www.ensonhaber.com/antalyada-...013-07-11.html
hani kaynak, hani kaynak diye zirvalayan kari iftira atip arkadaslarindan tersini duydugunu söylerken kendisi kaynak göstermemesi yine bunlarin serefsizligini ortaya koyuyor.
gelelim monday denen fitneciye. kendisini ilk basta tarafsiz ve nezaketli olarak göstermeye calisiyordu ama onuda desifre ettikten sonra agzi bozuldu. seni siksinler, onu siksinler diyen insanlara söylenecek pek birsey yok. onlarda gercek nickleriyle yazacak edep yok, böyle yeni nicklerle gelip cok küfür ederler.
simdide kendisine orospucocugu diyen oc lastoscha bir iki laf söyliyeyim. dövülen kadin gazeteci olunca bunun degeri kalmiyormu? sizin ikiyüzlülügünüz insanlari CHPden soguttu. devamli niye iktidar olamiyoruz diye zirvalayacagina birakin bu ikiyüzlülügü. halk ikiyüzlüleri iktidara getirmez.
-----------------------------------------------------------------------
arkadaslar bu atatürkün askerleriyiz deyip baska düsüncelere tahammülleri olmayan kisilerin miladi doldu. 2023'de bunlari bitiriyoruz. simdi atatürkcüyüm diyen 2023 sonra inkar edecek. ben atatürkcü degildim diyecek. nasil oc lastosch burada darbe propagandasi yapip türk silahli kuvvetlerini yerden göge sigdiramayip simdide bunlari inkar ediyorsa bunlarin hepsi atatürkcülügünü inkar edecek. cünkü bu yavsaklarin topu korkak. rüzgar nereden esiyorsa oraya yöneliyorlar.
bizler bunlari böyle dansöz gibi her yöne kivirtiyoruz.
biz bunlari dogrularla ve gerceklerle yüzlestirdikce bunlar küfürlere basvuruyor.
biz artik bunlarin anladigi dildende konusmayi ögrendik.
monday gibi edepsiz gelip sikmekten bahsetmesini biliyor ama onun gercegini göstermesini ona ögretmeyide biz biliriz.