Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.07.2013, 18:31
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
orospucocugu lastosch sorularima cevap veremedigin icin yine yaziyorum.

- haber vermedim mi? haber verdim ve bunun ispatinida yaptim. istersen yine screenshot göstereyim.
- o verdigin adres yanlis degilmiydi? evet yanlisti. gittigim yerde insaat sirketi yoktu.
- verdigin adreste ofisin oldugunu söylemedin mi? söyledin ama dedigim gibi öyle bir sirket yoktu.
- o bina büyük zor bulursun demedin mi? aynen öyle dedin ve bina büyüktü ama insaat sirketi yoktu.
- ben bina 50 katli olsada her insaat sirektine girip misafir olacagim demedim mi? bunuda aynen öyle dedim ve sen buyur gel bekliyorum dedin.

simdi yine haber vermedin deme lan oc ->
bak yine gözüne sokayim ->

iste böyle girer yalancilara

elli kere ayni konulara girip inkar ediyorsun bende her seferinde ispatladigim halde anana küfür etmekte israr ediyorsun.

sen bu isten hoslandin oc lastosch [/quote]

hani sen diyordun kuvvet ve bilgi birlesimi Ya beni ne Kadar da kiskaniyorsun.. Olm schwer wiegt die Krone, herkes King olamaz lan, ben geldigimde, milli görüscüler de ülkücüler de, PKK'li'larda susarlardi yer yer yaparlardi, herkesle öyle de böylede basedebilirdim... Anlasilalan sana öylesi yetmiyor, madem öyle iste böyle..

Lan amina kodugum pic, geldin de benim niye haberim yoktu lan? O screenshotlarina al ve günes görmeyen bir tarafina sok bi-seküel Kenan..

Ben hala daha burdayim geleceksen gel lan kurbagiz gözlü yavsak..
Gerisi hikaye..

Bi de bana göz kirpma lan biseksüel Kenan, senin yumusaklagina bakmam... Ben sirf kadinlara karsi siddeti hic bir Zaman kullanmam. Ama kadinimsi ipneler buna dahil degil.