Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.07.2013, 20:33
Cakabeyy

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
caka kardes,
islerim yogun oldugu icin fazla ugrayamiyorum.

bir ara girmedim ve sunu tespit ettim. ben gidince yine yalan haberler ve iftiralar yogunlasmis.

orospucocugu lastoscha gelince onun önce türkce ögrenipte burada yazsa daha uygun olur. böyle sinsi ve yüzsüzlerle ugrasacak vaktim yok bu aralar.
bana adres verdi ve verdigim adres yanlissa "orospucocuguyum" dedi.

caka kardes gittim o verdigi adrese ve onun yalanini hem patlattim hemde kendi agziyla kendisine orospucocugu demis oldu. bunun üzerine seni bulacagim falan filan demeye basladi. sen düsseldorftasin ve benim adamlarim var seni bulacagim diye geveliyor. gelmezsem orospucocuklugumdan buradaki erkekler faydalansin diyor.

hala dediklerini yerine getiremedi.

ben buraya gelmesemde sen bu oc lastoschu devamli bu konuyu hatirlatirsan bana iyilik yapmis olursun. haftada bir kere ne zaman bulup ve orospucocuklugundan kurtulacaksin diye sorsan yeter.
bu kadar yalanin elbette bir bedeli olacak. Biz kendi hatalarimiza, eksikliklerimize bakiyoruz, onlar bizimle ugrasiyor ama bir gün ellerinde hic bir sey kalmaz, bunuda bilsinler...
biz degil, kendileri, kendilerine zarar veriyorlar ama hep suclayacak birisini buluyorlar, ne kadar üzücü bir durum! onlarin bu halde olmalari bizi ancak üzer..
Cünkü düsmanliga gelmedik, ülkede düsmanligi, basarisizligi kaldirmaya geldik.

Bazi insanlar tabii, takip ettikleri yerlerden aldiklari bilgiler ile bunun tam tersini düsünüyor..
1000 yildir Ülkemizde bu tür hatalar yüzünden olaylar cikti, halen ders alan yok..1000 yil az mi Allah askina?

Yillardir hep Ülkeyi '' Iran'a '' cevirecek dediler.

aslinda ülkeyi iran, suriye'ye ceviren Chp idi...

Iran bütün kadinlari kapatti, Chp ise sürekli kadinlari acmaya zorladi.. basörtü yasagi bunun en iyi örnegi. eger kimse sesini cikarmasa idi, okullardaki yasak her yere sicrayacakti iran gibi... iranin yaptigi ile Chpnin yaptiginin farki ne?

suriyedeki olaylara baktigimizda da, Chpnin yaptigi benzerlikleri görüyoruz...

Mesela, Türkiyede ki Alevi-Sünni meselesini buralara kadar getiren chp veya mhp degil midir?

Mhplilerde de var böyle halen Alevilere saygi duymayan...Ben Alevileri Erdogan sayesinde, Nur Cemaati sayesinde daha cok sevdim, sadece Alevi kiliginda gezen bazi sahtekarlar rahatsiz oldu diye Ak partiyi Alevi düsmani yaptilar..

Chpli Genel Baskan yardimcisinin, Fethullah Gülen hakkindaki söylediklerini okudunuz.
demek ki biz dogru yoldayiz arkadaslar.

Türkiyede zulüm yok, baski yok, sükretmezseniz ülke suriye gibi olur..
simdi ki halinize lütfen sükredin ve Kürtlere, Alevilere SIMSIKI baglanin.
Cünkü, Suriyedeki, irandaki olaylar hep Sükredilmedigi ve birbirlerini tutmadiklari, birbirlerine baglanmadiklari icin oluyor...Esad gidiyor kadinlari, cocuklari öldürüyor..

Bu Ülkemize sicramadi ve sicramayacak. Yeter ki Aleviler Sünnileri, Sünnilerde Alevileri el üstünde tutsun..

Kürtler Türkleri, Türklerde Kürtleri el üstünde tutsun...

Ülkemizde zulüm degil, kardeslik, birlik kazanacak insallah