Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.06.2013, 12:42
the_last_time

Standard

He he he, kendin pisir kendin ye... Delil dedigi deli sacmasi da, kendi yazdigi cizdigi. Anlasilan Mülltoni kimseyi dinlemden konusuyor diger iletisimde.. Bak Mülltoni bana ne lan senin kendi kendine yazip cizdiginden? Ben seni cagirdim mi? Cagirdim sana adres verdim verdim? Bana haber ver dedim mi dedim?
Ama senin zaten gelmek gibi bi niyetin yoktu.. Bi zaman gelecegim dedin, sonra bi kisa süreligine foruma girmedin, sanki yer yarildi da ortadan kayboldun ayaklari yapmak icin, sonra, kendi kendini tarif edercesine gelmeyen orospucocugu gelmeyen orospucogu dedin..
Bi zaman sonra yok ben oraya gittim seni bulamadim.. Hic bi seyimi bilmeden nasil yanima gelipte beni bulacagini zaten merak etmistim ama fazla degil, cünkü ordan gelmeyecegini cikartmistim.. Simdi de böyle esip gürlüyon. Ben hic bir zaman öyle, eger bu böyle olmazsa ben orospucocuguyum diye sözüm ona "akademik yeminler" etmem.

Anladin mi tahsilli Kel Kenan?

Zaten böylelikle de ne oldugunu gösteriyon..
Bak Düsseldorf'ta kalan ve aslen Izmir'li olan Kenan! Böyle isin picligine kacmayla kimseyi kandiramazsin, ancak kendini kandirirsin..
Sen hastasin biliyon mu Kenan? Seni yakinda deli gömlegi ile götüreceklerinden emin.. Ahmet Kaya'yi seviyordun degil mi? Geciyor önümden sirenler icinde, deli gömlegi icinde ak eller üstünde, dudaginda yarim yedi bokun hüznü, kurbaga gibi....

Ulan Kenan, yine beni güldürdün, Allah'ta seni güldürür insallah, AKP'nin en geri zekalli yandasi ve utanc kaynagi

Geändert von the_last_time (17.06.2013 um 12:55 Uhr).