Zitat:
Zitat von Zulfiqar
iki kisi konusurken araya girme oc. sen istedigin kadar o kisiyi ciddiye alma, önemli olan o senin yalan söyledigini tespit edip burada seni rezil etmesi.
aslinda kimsenin tespit etmesine gerek yok. bircok defa screenshotlar yükledim ve senin yazdiklarini okuyanlar su anda senin orospucocugu oldugunu biliyor.
hayir hakaret etmiyorum. sana orospucocugu dememin sebepi sen bunu dememi istemistin.
4 kere "verdigim adres yanlissa orospucocuguyum" dedin ve ben 4 defa bak bosuna 1 saatimi orada yedirme yanlissa bundan böyle sana orospucocugu olarak hitap ederim dedim.
sende buna tamam dedin.
bunlari demeden düsünecektin oc lastosch. lütfen aglamayi birak. is isten gecti artik herkesin gözünde bir oc'sin.
|
Yalana bak yalana bak bana dört kere demiste mismis de, olm, ben sana dedim bana gelmeden önce yaz. Ben sana bulusma adresimizi verdim.. Maksat benimle bulusmak degilmiydi? Eyy bana haber vermedin, simdi de isin picligine kacmaya calisma Kenan, ya da orospucocugunun öbür adi..
Senin kadar bir pic hayatimda görmedim ve ne picler gördüm ben hayatimda, ama senin gibisini mumla aratir..
Ehh Kenan acikli baska hikayelerin daha var mi? Kemoterapili falan filan.. Senin de mi saclarin kemoterapiyle döküldü, bir atom santralinda yoksa seninle bi deneme mi yaptilar