Zitat:
Zitat von xAurumx
Yazdiklariniza dikkat etmezseniz tabiiki silinir. Siz zaten tek yönlü hakaretleri seversiniz. En kücük bir direniste kendinizi ezilmis, hakaret yemis, sucsuz, magsum insan gibi ortaya cikarmaya calisirsiniz. Demokratik sözünü de kendi isinize yarayan bir sekilde kullanirsiniz. Demokratik herkes icin degil sizin icin gecerli sadece.
Acimasizca davranan su an ki hükümet veya terorist örgütleri kendilerine gelince insaf bekliyor.
Yazdiklarina tepki gösteren kisileri aciktan veya özelden tehdit ediyorsun. Admin nicki kullanarak adreslerini bulup santaj yapiyorsun. Sonra buraya gelip haci hoca dersi veriyorsun. Aferin.
|
Zitat:
Zitat von xAurumx
Zulfiqar@ Konusacaksan bana konus baskalarina degil.
Senin zaten beynin gevsemis, desifre olmus, icinden pislik akip duruyor. Onunbunuoglu seni.
Hadi git isine. Akpci, haci hoca konusmalarini yap. Senin gibilerinin agzindan zaten, yalan dolandan baska birsey cikmaz. Her tarafiniz yamuk. Insanlik disi bir yaratiksin.
Zaten hep gevis getiren bir öküz gibi, ayni seyleri yutup yutup, geri cikariyorsun ve bir daha yutuyorsun. Baskalarinin da bunu yutmasini bekleme. Ne igrencsin.
|
Zitat:
Zitat von xAurumx
...
Ben sövmedigim icin onunbununcocugu diyorum. Anlayan anlasin.
Bunun da demokrasi anlayisi böyle, siyasetten konusurken insana tehdit ediyor. Buda vaybenin hitleri.
|
Dilek G.
1. bana özelden mail yazma
2. yazdiklarin küfür degilse aynen sana iade ediyorum. sensin onunbununcocugu.
3. baska bayanlara burada utanmadan zilli diyorsun ama ben bununda aciklamasini yapip yorumu okuyanlara birakacagim.
arkadaslar bu chp fraksiyonu devamli ayni agzi kullaniyor. oc lastoschta bu sekilde küfür etmeye basladi ama sonra kendi küferlerini yalamak zorunda kaldi. simdi ayni sekilde dilek küfürlerini yalamak zorunda kaliyor.
onunbununcocugu küfür degilmis dilek icin. o zaman bundan sonra ona onunbununcocugu olarak hitap etmeme karsi cikmaz.
zilli benim görüsümce hic tanimadigi bir erkegin kucagina 4 saat yol yapip giden ve 2 saat muhabbetten sonra bacaklarini acip kullandiran kadindir.
simdi soruyorum dilek g. sen hangi hakla baskalarina zilli diyorsun? asil zilli kim oldugu ortada.
@arakdaslar kusura bakmayin bu konuyuda bok ettik ama bu agir küfürlerden sonra bana cevap hakki dogdugu icin sadece hakkimi kullandim.