Zitat:
Zitat von Zulfiqar
simdi söylemedigin seyleri söylemis gibi gösteremezsin
ilk geldigimde ayni taktigi uygulayip. ben görmedim. ben unutmustum dedin. daha sonra benim öyle birseyden haberim yok deyip isten siyrildin. o zamanda yazdiklarini silip isin icinden ciktin.
ama bu sefer screen yaptim. kac kere daha screenshotu yükliyeyim. hersey acik ortada.
CHPli olan arkadaslar bile senin yalan söyledigini anladi. sen neyin pesinden kosuyorsun.
burada sanki telno vermis gibi yapma kocum. ben sana nasil mesaj atayim?
simdi kivirip vaybeeye yaz diyeceksin ama hepimiz senin ögleye kadar uyuyup gecelere kadar burada oldugunu biliyoruz.
dün gece yine 2ye kadar burada takilmissin.
tamamen caktin oc lastosch.
bundan böyle "oc" gercegi seni takip edecek 
|
Ben resit bir insanim istedigim yerde istedigim kadar takilirim, sana mi hesap verecegim. Su siralar vaybee'ye girmek istiyorum giriyorum. Canim baska baska sey isterse baska seyde yaparim... Bundan sana ne simdi de Nuttenpreller'ligi birakipta yalanciktan Moralwächter mi oldun
Eh? Kiz istemeye yine ne zaman gidiyon Kenan? Baban olacak olan o kahvehanede ki kurmazbaz ihtiyar piclerden birisini hala daha kandiramadin mi? Fiyatini yükseltmek mi istiyorlar 10 Euro'dan 20 Euro'ya...
AKP'nin müslüman dindar nesili ins Allah böyle olmaz yoksa hepsinizi kilinctan geciririm.. :-D
Tamam Mustafa kizma kardes

, sana gönderme yapmiyorum, tamam kac kere daha diyeceksin onun AKP'li ya da dindar birisi olmadigini olsa olsa...., veled-i zina'nin günahkar bir sonucu oldugunu