Zitat:
Zitat von Zulfiqar
burada herkes bu konuda hakli oldugumu biliyor ama o cocugun üstüne gitme yazik diyorlar.
herkes evet o adresi yanlis vermis ve kancikligini gösterdi ama sende ona devamli orospucocugu deme diyorlar.
hic ummadigin kisiler bu herifin terbiyesi yokmus. insan kiliginda bir hayvanmis diyor. terbiyesini kaybetmis diyorlar bana.
bende o terbiyesni kaybetmedi zaten hicbir zaman terbiyesi yoktu diyorum.
kendisini orospucocugu olarak tarif eden insandan ne beklenir diyorum.
@arkadaslar dikkat ediyorsaniz bu kisinin hayati yalan. daha önceleri ben bunu desifre edip rezil ettim. sonra girdigi ciddi konularda serefini alip ortada biraktim. simdide kendi agziyla orospucocugu ilan ettirdim. hala utanmadan aramizda dolasiyor.  daha ne yapayim???
|
O hayati yalan olan kisi sensin Müllratte! Benim hayatim da gercek, buraya ekledigim resimimde gercek, anlattigim hersey gercek.. Senin buraya ekledigin resim bile baskasinin..
Sözünde durmuyor, söyleneni algilayamiyon, olm sen benim elime su dökemezsin..
Benim hakkimda sana bir kisi bile kötü bir seyler söylüyorsa ben bitmissim demektir lan Müllratte
Burda senin ne cacik oldugunu herkes biliyor.. Bana gelen emailleri okurken, beni bir ter basiyor, sonuna kadar okumakta zorlaniyorum senin pisliklerinden..
Ehh kahveden ne zaman bir ihtiyar kumarbaz bir pici alipta bir kiz istemeye gidecegin kenan?

Anlasilan normal sartlarda seni tennezül eden yok..