Zitat:
Zitat von the_last_time
Olum sen benim parami ne yapacaksin. Para ile imanin kimde oldugu belli olmaz, ama ikisinde bende senden fazla bulundugundan eminim..
Sen kendini cok uyanik saniyorsun biliyon lan orospu cocgu? Burda annelere küfür etme dedim sen uzaktan böyle kendi güvende hissediyorsun Kenan.. Ama dikkatli ol Kenan, seninle ilgilenecek vaktim yok, ama elime düsersen pörtlek kurbaga gözlerini patlatasiya kadar maviye cevirim Kenan...
Allah'hima cok sükür halim vaktim de yerimde, herseyim yerinde.. Senin gibi teyze kizina tecavüz edenlerden ve adini da "nihak" koyanlardan degilim Kenan?
Önceden seni umursamiyordum ama artik inada bindi, seni en kötü sartlarda deli gömlegi ile sirenler icinde timarhaneye yollatacagim Kenan, ya da elime gecersen senin burda ettigin küfürleri sana yalatip yutturacagim.. Karsima olsaydin, kel kafani kaldirmaya cesaret edemezdin Kenan? Allah dua et ki, internette fareligini yasiyorsun Kenan!!... Ama nereye kadar Kenan?
|
oc lastosch sana daha öncede klavye kahramanligi yapma dedim.
bak havani nasil söndürdüm

senin paran yokki beni ilgilendirsin. ben sadece param cok dedigin icin burada seni desifre ettim ve kim oldugunu anlattim.
2011 de daha abinin evinde kaliyordun ve yengen senin hakkinda basiretsiz tembel diye komsulara anlatiyordu. ama sen hic utanmadan yengenin evinde kalmaya devam ettin. sonra abin tasininca sana güzel bi tekme atti (aslinda yengen seni attirdi). sende anne evine dönüp artik her aksam ananla dizi seyrediyorsun. bilmedigin ve izlemedigin dizi yok oc lastosch
bir daha yalan söyleyerek burada kizlari kandirmaya calisma!!!!
bak oc lastosch sözüm olmasa sana devamli "orospucocugu" (oc) demem ama sen "adres yanlissa orospucocuguyum" dediginde ben yanlissa sana oc derim dedim.
bizde erkegin sözü bir kere agizdan cikar. onun icin sana bundan sonra kendini tarif ettigin sekilde hitap edecegim.
hic kizma ve utanma bu orospucocugu sifatini sen kendin söyledin ve senden baska kimse seni bu kadar net tarif edemezdi.
@arkadaslar biliyorum kabak tadi veriyor ama daha önce bu hiyarin yalanlarini okuyanlar buna sorsun niye yazdiklarini silip kacmaya calistigini. eski üyeler bunun serefini nasil aldigimi ve serefsiz ilan ettigimi hatirlar. bunu görmek icin ankarada kactiginida hatirlarlar. o zamanlar görmedim okuyamadim dedi ve yine yazdiklarini silerek kivirdi. bu sefer screenshot yaptigim icin kiviramayip itiraf etti. yanlis adres verdim dedi ve kelime oyununa bas vurmaya calisiyor. arkadaslar daha önce serefini aldigim kisi simdi kendisini orospucocugu ilan etti. bunu daha fazla ezme diyorsaniz bana mail atin. biraz daha ez bu basiretsiz hala anlamadi diyorsanizda mail atin.