Zitat:
Zitat von Zulfiqar
derdim adres degil sadece gercekleri burada göstermek.
mesele 2012'de parasiz pulsuz basiretsiz biri zengin oldum ve basarili is adamiyim deyip yalan söylemesi.
ama verdigi adreste her türlü sirket var ama bizim oc lastosch yoktu.
iki gün öncede itiraf etti. verdigim adres yanlis orasi bulusma yerimiz olacakti dedi.
eee ben 4 kere adres yanlismi diye sordum ve her seferinde "adres yanlissa orospucocuguyum" dedi.
demek kendisinin ne mal oldugunu biliyormuski devamli "orospucocuguyum" demis.
|
Olum sen benim parami ne yapacaksin. Para ile imanin kimde oldugu belli olmaz, ama ikisinde bende senden fazla bulundugundan eminim..
Sen kendini cok uyanik saniyorsun biliyon lan orospu cocgu? Burda annelere küfür etme dedim sen uzaktan böyle kendi güvende hissediyorsun Kenan.. Ama dikkatli ol Kenan, seninle ilgilenecek vaktim yok, ama elime düsersen pörtlek kurbaga gözlerini patlatasiya kadar maviye cevirim Kenan...
Allah'hima cok sükür halim vaktim de yerimde, herseyim yerinde.. Senin gibi teyze kizina tecavüz edenlerden ve adini da "nihak" koyanlardan degilim Kenan?
Önceden seni umursamiyordum ama artik inada bindi, seni en kötü sartlarda deli gömlegi ile sirenler icinde timarhaneye yollatacagim Kenan, ya da elime gecersen senin burda ettigin küfürleri sana yalatip yutturacagim.. Karsima olsaydin, kel kafani kaldirmaya cesaret edemezdin Kenan? Allah dua et ki, internette fareligini yasiyorsun Kenan!!... Ama nereye kadar Kenan?