Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.06.2013, 12:32
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Burda bir yalan var o yalan da senin. Benim ofisime öyle her gelisi güzel kimse giremez randevu almadam. Biz orda is yapiyoruz. Pazar'da patlican satmiyoruz. Ki o da güzel bir is. Bir de sen yanlis varsayimlar önce kendi kafani karistirma ve baskalarinin kafasini da karistirmya calisma. Randevu alinmadan bir yere gidilmez Türkyie, eger Dingo'nun Ahirina degil de bir bir ofise gitmek istiyorsan.. Bi de yalan konusma Kenan senin ofislerin mofislerin yok.. Sen sifirsin Müllratte, hatta sifiri bile harcamissin.. Kenan ben T.C.'yim O.C'ler T.C'leri kaldirmak isteyinlerdir.. Bir de burda gelmeyen sensin, gelen insan haber verir.. Gerisi yalan dolan hava civa Müllratte..
bak orospucocugu*
yine cakacaksin ve kiviracaksin.

1. türkiyede hangi sirket senin randevun yok yarin yine gel diyormus lan?
2. ne isi yapiyorsun basiretsiz. saat 2ye kadar uyuyup gece 2ye kadar burada sürtüyorsun.
3. benim sadece ofis ve büro degil daha bircok sey var ama burada aciklamak istemiyorum. ben türkiyede üretici ve ihracatciyim.
4. her isyerimde müsteri istedigi zaman gelebilir. müsteri olmasa bile sadece ürün yelpazeyi görmek isteyen veya hizmet bilgisi almak isteyende randevu almadan gelir.
5. gecenlerde tse bile randevu almadan bir isyerime ugradi sen ne anlatiyorsun?
6. türkiyenin en büyük insaat sirketleri olan agaogluna git ve senden randevu istiyorlarmi diye bak. cok geri zekilisin ve yine caktin.

bak oc lastosch konustukca batiyorsun. is hayatindan bihaber olman bir yana cahil ve gerzek birisin.

bunlari okuyan ve türkiyede yasayan is hayatinda deneyimli olanlar aynisini söyleyecektir.

bir daha atip tutma seni böyle ezerim.

@arkadaslar böyle yalancilarin hakkettigi gibi yaziyorum ama sizdende özür diliyorum. bu tip "orospucocuklari" baska dilden anlamadigi icin yerden yere vurarak belki akillanir. bu konu hakkinda yine yorumu size birakiyorum.