Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.06.2013, 21:30
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von crs79 Beitrag anzeigen
zorunlu askerlik yapanlara karsi, gönüllü daglarda gezenler bende daha degerlidir! (bu cümlemde gücüne gitsin)

Resmim profilimde,MIT buraya üye olup bana özel mesaj olarak yazsin ben onlara evimin adresini dahi veririm.

suclu ve sucluyu övme deyince aklima Orhan PamuK#un olayi geldi... ilginc insanlarsiniz gercekten...yapabileceginiz tek sey,sirttan vurmak!
Butun askerler zorunlu askerliklerini 'vatana canim feda olsun' olarak ifade ediyorlar. Yani pek de zorunlu bir seye benzemiyor. Kutlamalarla askere gidiyorlar. Herkes de askerlik yapmak istiyor. Senin gibiler ise kacmayi tercih eder.

Gonullu daglarda gezmiyorlar, gonullu olarak daglarda gebertiliyorlar. Hak ettikleri pek bir sey yok. Allah herkese akil fikir verdi. Onlar topluma da tekrar kazandirilamaz zaten. O yuzden, 'take no prisoner' ;-)

Simdi dansoz gibi kaciyorsun e-posta adresini vermekten, madem bu kadar korkaktin neden iddiada bulundun? Tipik PKK kafasi. MIT gelip buraya uye olup bu forumu okuyup sana kim oldugunu soracakmis. Saka misin yahu. (evet, sakasin). Yoksa amacin MIT'in gelip burada seni arastirirken diger islerini birakip Turkiye'de guvenlik zaafiyeti olusturmasi mi? Hedef sasirtmak? Ozelden gonder, buradan yazmana gerek yok. Spam engelleyen programlar her yerde var, ayrica ben sana bir sey gonderirsem ki dedigim gibi 5 kurusluk degerin yok, o hesabimi 'block' listene alirsin bir daha gonderemem. Yani iddiandan kacma bahanen yok gibi. Bu sana ders olsun, acik bir soz olacak ama, kaldiramayacagin seyin altina girme diye bir soz de vardir. Nedense bana bir suru deyim ve atasozu hatirlatiyorsun senin gibiler agzimi bozduracak neredeyse.

Orhan Pamuk yalancinin onde gideni, ozellikle sozde ermeni konusunda. Ama halen hapiste degil, sirf yalan soyledigi icin hapsi boylamasi gerekirdi. Nobel oduluyle birlikte guzel gunler gecirebilirdi, belki hapiste daha guzel romanlar yazardi? Turk adaleti bu kadar toleransli maalesef.