Zitat:
Zitat von Zulfiqar
ahmak oc lastosch,
ben dedigimi yaptim. o binadaki sirketler arasinda insaat sirketi yok. dediklerin yalan.
sana ben orospucocugu demiyorum!!! sen kendin bunu demistin!!!!
arkadaslar bu basiretsiz bana adres verdi ve gel dedi.
ben o verdigin adres dogru degildir korkak dedim.
ama oc lastosch "bu adres dogru degilse ben orospucocuguyum dedi".
bunun üzerine gittim ankaranin en uzak noktasina ve ne gördüm. bir alis veris merkezi. hadi belki buradadir diye girdim danisma noktasina gidip sordum. tebessümle insaat sirketi yok burada dediler ve bana tüm firmalarin listesini gösterdiler. bunun üzerine starbucksin terasinda kahvemi yudumlayip bu lastik lastoschun kendisini nasil bu kadar dogru tabier ettigini düsündüm.
demek istedigim su: bu yaratiga orospucocugu ile hitap etmem kendi teklifi idi. benim terbiyem böyle seylere müsade etmez ama cok israr ettigi icin kiramiyorum bunu
ps. bu oc lastosch ikinci defa ayni oyunu yapiyor. daha öncede kacti ve yazdiklarini silmisti. simdi yine kacti ve yazdiklarini sildi ama elimde screenshot oldugu icin yakalandi.
|
Hic bi bokta yapmadin. yapacak insan haber verirdi. Kapsiz yerden mi geliyorsun. Bilmiyorum sana nasil ögretildi, ama normalinde bir yere ziyarete gidilmeden önce haber verirlir.. Bunun kayidesi budur. Bunu yapmayan zaten zaten digerini de yapmaz..
Ben yine yerimdeyim, gel yanima, oraya var ve bana email at ben bir dakikda da ordayim... Diger seyleri yalan konusmanin kilifidir.. Bunu cocuklar yutar ama akli selim resit insanlar degil.. Sen orospucuklugunda da gecmissin, tam bir soysuz pic olmussun lan