Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.06.2013, 18:32
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Divide et impera diye bir degim var latince de.. Türkcesi böl, parcala, yönet.. Hükümet bunun icin olaya sag-sol, alevi-sünni, laik-seriatci vs. görümü vermek istiyor ama kazin ayagi öyle degil.. Bosphorus olayi sag-sol olarak algilamak bu halkin protestosuna yapilan en büyük ahmakliktir.. Olay sag-sol meselesi degil. Olay duyarli halk koyun sürüsü gibi güdülmek istemiyor...
Biraz önce Kizilay'in ordan gectim ne kadar cok tencerili tavalli basörtülü kadin var orda biliyormusun? "Malum medya" bunu göstermiyor... Acun Ilicali denen düzenbazin, basbakanin annesinin öldügünde yalakaliktan ne yapacagini sasirip, yayini kesen o düzenbazin, Survivor'sina bakiyor..

BU OLAY SAG SOL OLAYI DEGIL, BU OLAY MILLETIN BAGRINDAN, TAM ORTASINDAN HAKSIZLIKLARA VE ARSA CIKAN ADALETSIZLIKLERE KARSI OLUSAN BIR TEPKININ DISA VURUSUDUR... NE AZI NE DE FAZLASI..

Daha fazla su yazacak vaktim yok.. Ama o klassik degimleri birakmak lazim..
Kadikoy'e gittigimde o tencere tava olayina ben BILE girisecektim, tencereciler sadece eglencesine takiliyor. Gecenin 3'unde caddeye cikip yollarip kapatip tencere tava darbuka kahve cezvesi vurmak eglenceli oluyor.

Bu protestolarda gosterilmeye calisildigi kadar harmonik degil, gercek neyse onu soylemek lazim. Meydanlarda olabildigince komunizm ve sol ideolojiyi gosteren bayraklar mevcut. Gosterilerde sag, muhafazakar ve diger turevler yok denecek kadar az. Olay 'halk' hareketi degil. 75 000 000 nufuslu Turkiye'nin sadece 350 000'i bu protestolara katildi.

Hangi haksizlik? Hep merak ettigim de bu. Hakkimizi ariyoruz ozgurluk istiyoruz vb. deniliyor. Calinan haklar nelermis biri anlatsin yahu. Herkes istedigi gibi istedigi yerde alkol aliyor, isteyen istedigi gibi istedigi kisiyle istedigi yerde sevisiyor vb. Eksik olan ne?