Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus
Buradan (TR) bildigim kadariyla almanya'daki Turklerin zaten cocuk yapma sorunu yok, yeterince, bazen fazlasiyla cocuklari var, o yuzden ne derece koruma aile programina basvurabilirler bilmiyorum.
Onun yerine sahip olduklarina sahip cikmalari, cocuklari ellerinden alindiginda her turlu hukuki mucadeleye cekinmeden girmeleri, hatta Turkiye Disisleri Bakanligi ile irtibata girmeleri yapabilecekleri en yerinde sey olacaktir.
Bir ara almanya'da bir yerde sunnete de yasak gelmisti yerel bir mahkeme karariyla, girisimler ve baskilar sonrasinda Merkel bu yasagi kaldirtmisti. Pesini birakmamak onemli.
|
Bosphorus kardes, bak ben milletimi severim ama dogrulari söylemekten de kendimi alikoyamam. Türkleri orda malesef cok ilkel ve kavgaci bir hayat sürdürüyorlar.
Bizim orda önceden Hakkari'li bir Türk aile vardi, bunlar cocuklarini disari cikarmazlardi, kücücük cocuklara üc yasinda ya var ya yok, basörtüsü taktirlardi, yani.. Sirf ev sahibine bakmayalim. Hirsizisin hic mi günahi yok? kurbanlik koyunlari banyoda keserlerdi, milleti Türklerden nefret ettirdiler..
Kötü Iranlilar bile bizi gectiler cocuklarini egitmek ve okutmak konusunda. Kadina siddette bir numarayi alim Allah. Sünnet yasagi düsünüldü ama uygulanmaya gecilmedi..
Ben Alman olsam var, Türklerin hepsini degil de bir cogunu vagonlara doldurup Kapikule'den ileri atardim. Vallah bak yalanim yok..