Zitat:
Zitat von the_last_time
Anlasilan, esek arisi kovanina bilmeden comak sokmussum ki, Mülltoni kudurup duruyor.
Mülltoni, ilk önce baskalarinin resimlerini calip profiline koymak ayip olmaktan ziyade sahtekarliktir. Ikincisi burayi fazla ciddiye alma. Bak örnegin ben seni hic ciddiye almadim. Taaa ki Atatürk'e küfür ettigin ana kadar. O zaman da tabii ki gereken bir dilde gereken neyse sana dobra dobra söyledim..
Sana ne, el alem ne zaman evleniyor, evlenmiyor? Derdi seni mi gerdi? Ben evlenmek istedikten sonra simdiye kadar 20 kere evlenmis olurdum, ama bazi insanlar evlenmek icin evlenmiyorlar.
Zorla teyze, amca, hala, dayi cocuklariyla evlenenlerin de hali orta da, mutsuz ortamlar da yetisen cocuklarin sonu belli. Isik evlerinden yollarini sasirip Rotlichtmillieu'e, yani Türkiye'deki arkdaslarimiz da anlasin, kerhanelere, düsüyor..
Not: Simdi anliyorum senin niye kudurdugunu benim, Kivanc Tatlitug, Mert Öcal, Tarik Akan'nin gencligi gelsin dedigimde, Tarkan'lari, deli yarak KENAN Imirzalioglu'nun ezer gecerim dedigimde 
|
tipik bir eziksin simdide atatürkün arkasinda saklaniyorsun.
dansözlük yapmasan böyle arkasinda saklanacak kisiler aramazsin.
burada kimse evlilikten bahsetmiyor. demek 40 yasinda, hala bekar ve anne evinde kalmak sana dokunmus.
gelelim senin ezip gectigin ünlü kisiliklere:
TuvTuv: "der leidet an realitätsverzerrung"
Tülay: "ist das nicht der göttenbiri* der so eine kackfresse hatte"
*göttenbiri war lastosch' kosename vor jahren.
bak lastosch bunlari ben demiyorum baskalari diyor.
benim dediklerimde ortada: beceriksiz ve basiretsiz anakuzususun.