Iyi calismamissin dersini. Verdigim her linkin google'da degisik sitelerde mevcut. Turksolu almis onu sayfasinda gosteriyorsa bu o kaynagin yanlis ya da tarafli oldugunu gostermez. Kacmak icin bahaneyi Turksolu'na atiyorsun.
Okuma ozurlusun ayni zamanda, katliamlar yok demedim, Dersim Katliami yok dedim, Dersim Olaylari var dedim.. Soykirim yok dedim.
Ermeni soykirimi, Rum soykirimi yok. Illa senin gibi beyni yikanmislar o olaylara soykirim diyor diye onun soykirim olarak kabul edilmesini bekleyemezsin. Pontus olayini anlattim. Ermeni olaylarinda Turkiye kendi arsivlerini aciyorken neden ermenistan devlet arsivlerini acmiyor peki? Cunku asil soykirimi kendilerinin yaptiginin ortaya cikacaginin farkindalar.
Turkiye kasitli olarak kacakciklik yapanlari vurmadi, devlet resmi ozur diledi, bolgeyi ziyaret etti. Kaldi ki kacakcilik yasadisi bir seydir, onu da yasal yaptin sen. Senin ''vicdanli'' PKK'n hangi sivil olumunde ayni seyleri yapti? Ulke elimizde olsa terorist ve teror sempatizanlarini kiyim kiyim kiyardik. Soyle bana simdi, El Kaide amerika'da El Kaide propagandasi yapabiliyor mu? Demokrasi verildi, cilkini cikardiniz.
Gerizek misin sen?

Soyledigin sey soyledigime cikiyor, kendin kanitladin yine, Turkiye'de barajlari Turk muhendisler yapiyor, yabanci muhendisler degil. Kiskana kiskana geber. Turk muhendisler insaat sektorunde dunyada Cin'den fazla en fazla is yapan ulke. 500 Mw enerji santralleri, yollar, barajlar, konut, hastane, altyapi.. bunlari Turk muhendis ve isciler dunyada yapiyor.
Bulent hanimin da sirf askerlikten kaytarmak icin cinsiyet degistirmis olsa gerek. Ortada pis bir teror orgutu olacak ve Turk ordusu olmayacak? Asker olmayacak, oyle mi? Teror sempatizanlarinin istedigi bu. Cok sukur yeterince baslari ezildi. Dua etsinler AKP'ye, Tansu Ciller iktidarda olsaydi yedikleri kaba pisleyenlerin kemiklerini bile bulamazdin. Hep de ayni ayaklar, ''humanizm'' ve ''insan sevgisi''. Ulan PKK Turk oldurunce bu kadar insan sevgisiyle dolmuyorsunuz be. Anca kaybedince aglayip sizliyorsunuz, siviller uzerinden laf soyluyorsunuz. Kimsenin de salladigi yok.