Zitat:
Zitat von the_last_time
Sevtap henüz Mülltoni hakkinda az tecrübeye sahip.. O da da Anya'yi Konya'yi ögrenir henüz gec olmadan 
|
beyler ben gördüklerim, okuduklarima deginerek kararimi veriyorum.kimsenin hakkinda tecrübe edinmekte degil hedefim.ülkemizi ilgilendiren konulara odaklanalim.
Zitat:
Zitat von Billy73
farelik rattoninin dna sinda. sevtap felsefe yapiyor. biraz cay yapsa daha yakisir. bizde rahatca fareyi vuralim.
sevtap napiyon beyaaaa?
|
Zitat:
Zitat von the_last_time
Sevtap bir kadin olarak senden fare avina cikmani beklemiyoruz. Sen bize cay yap bakalim. Benim ki demli ve orta seker olsun. Billy sen cayini nasil istersin?
Billy al bakalim eline su deðnegi... bende ortaliga bir kac peynir parcalari atiyim....
|
bu nasil bir Bakis? cay yapmak icin degil, önemli konulari acikca tartismak icin burdayim
Zitat:
Zitat von the_last_time
Duydun mu Sevtap? Tehlikeli bölgeye fazla yanasma, yoksa yanliska bir kaza cikar elimizden.. Sen kenardan köseden dolanarak gel caylari sag elimizden yana degil de sol elimizden yana birak.. Sag ellerimizde degnek var 
|
"elinin hamuruyla erkeklerin arasina girme" bakisimi bu yani?
Zaman degisti beyler. hadin bir zahmet siz mutfaga da bana bir cay yapin. demsiz ve sekersiz olsun bir zahmet