Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.05.2013, 17:44
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von Remix Beitrag anzeigen
kimse laflari degistirmiyor.

ben 3 kere bu iftirayi ona sordum. gercekten senin dedigin gibi olsaydi 1 kere cikip sana demedim ben csr nickli arkadasa dedim diyebilirdi.

özür dileyebilmek her babayigidin harci degil
Sen cok vidi vidi ediyorsun. Eger okumuyorsan ya da okudugunu anlamiyorsan bu senin kendi algilama problemin. Illa kendini bana rezil ettireceksin, bak bakalim 9. sayfanin sonundaki mesajimdan bir parca:
Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen
''iddianiz'' dedim, ''iddian'' demedim. Yani senin zihniyetindeki cnr rumuzlu kisi de var bunun icinde. Bu konuda paralel konusan bir ikiniz varsiniz. Fakir edebiyati yapan. Sen de o zihniyette konusuyorsun, eger oyle dusunmuyorsan ozur dilerim.
Gidip 9. sayfadaki o mesajimin tamamini da oku ya da alintidaki ok isaretine tikla direkt seni ilgili mesajin tamamina gotursun.

Kendini crs79 zihniyetinden uzak tutamadigindan onunla ayni seyleri destekler nitelikte konusuyorsun, bu yine senin problemin. Simdi, sonuc olarak ''eger oyle dusunmuyorsan ozur dilerim'' dememe ragmen bunu demedigim iftirasini sayfalar boyunca bana attigin icin benden ozur dileyecek misin ?!?!?

xAurumx'e ettigin hakaret de oyle boyle degil, nasil halen bu sitede bariniyorsun cok sasiriyorum:
Zitat:
Zitat von Remix Beitrag anzeigen
sanada bir nasihat olsun bunlar. bir daha altina yattigin adamin dedikodusunu yapmaya calisirsan basina gelecekleri düsün.

aslinda bu bütün bayanlara örnek olsun. öyle tanimadiginiz, 2 saat konustugunuz adamin altina girmeyin. yoksa sadece kullanilir ve pis bez gibi cöpe atilirsiniz.

crs79'ye gelince.. o da senin gibi. Dayanaksiz, argumansiz konusup insanlara ucubeler, kaypaklar vb. hakaret etmekten baska bir isi yok burada galiba. Bir kadinin dar bir mahallenin iki yaninda dizili apartmanlarin balkonundan sarkarak diger apartmandaki kadinla yaptigi dedikodulari animsatiyor bana. http://www.baybul.com/resimler/Resim...bx07qkcf-b.jpg

Halen Turkiye'deki barajlari yabancilarin insa ettigi iddiasini kanitlayamadi. Simdi de barajlar dogaya zarar veriyor diye konu degistirmeye calisyor. E o zaman musluk suyu kullanma git dereden kovayla su tasi. Barajlar yapilmasa bu sefer de Kürtlere hizmet goturulmuyor diye sizlanacakti