Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.05.2013, 15:06
crs79

Standard

BOSS'ta zaten sadece boss yazar,noktalari biz atariz.
Inkarci adam cukura düser,düsmedim diye düstügü delikten cigirir... oldum olasi sevmem inkarcilari...

Siyaset ile ugrasmiyorsun,ugrassaydin tüm sistemler üzerinde yogunlasirdin.Insanlik icin faydali olan sistemi tespit etmek hic zor degil.Lakin,sende türklük meragi var benim en sona biraktigimi sen bas taci ediyorsun.

Dedigim gibi acayip bi hal aldiniz "UCUBE" bile az kaliyor sizleri tanimlamamda.Sevtap05 isimli üyeye bakin hele,insan özelini nasil ifsaa eder buna anlam veremiyorum.

Bazi sorunlar detayli tartismaya acik degildir,cünkü karsindaki ikna olmaz.Siz atgözlügü deyin ben beyinsizlik,vicdansizlik diyeyim... Tüm insani degerlerinden uzakta hic bir tanimlasi olmayan bir ideolojinin pesinden kosturur sizi.. Rake,görüsünü acikca ifade ediyor,buyum diyor... Siz diyemiyorsunuz cünkü savunacak hic bir hakli yaniniz yok.

Konun ortalarinda da söyledim,herkes ve her ideoloji cagdas yasam taraftaridir.Bu yasam tarzi atatürk'te ya da türkcülükte sinirli degildir..Sizlerin bu tutumlarini Tarihe mal olmus isimlere karsi antipati duyulmasina neden oluyor...

Ergenekon baglantilari ve kirli iliskiler.esrar ekme,kadin ticareti,kafatascilik dünyanin en yüz kizartan suclari inandigin perincek'e baglaninca cayiyorsun...digerleride kilicdaroglu'dan vazgecmis gibi ilgincsiniz gerecekten...Lideri, bir ideolojiye ihanet etmis olsa bile.vazgecilmez o ideolojiden.Aksine yüceltmek icin daha cok baglanilir...

Kaypaklar sizi... Rake'nin gerici oldugunu sandigim forumda,gerisinde kaldiniz muhafazakarligin.

Ps: hicbir iddaam cürümedi,sadece inkar ettin.kadiköyde fener maclarinin küfürleriyle büyüyen inkarcilarda umut görmüyorum.Hedefim onlarin cocuklari ve bilincleridir...Aydin bir dünya icin!

Ps:Ps: aman insaat sirketlerini ihmal etme...kim kuracak barajlari o güzelim dogaya...

Geändert von crs79 (24.05.2013 um 15:08 Uhr). Grund: insaat duyarliligi eklendi