Zitat:
Zitat von crs79
Cöpe giden bisey yok,sadece birazcicik düsünmek gerekiyor Bosphoruscugum.
Pontus olaylari olmadi degil,kabullenmediniz. Onur Akin-yüregimdesin izle klibi.katliamin yumusak yansimasidir diger adiyla mesrulastiricisidir onur akin.
Barajlari türkler yapmadi yabanci muhendislere yaptirildi sonuc olarak sömürülüyor.Idrak etmen gereken bu.
"Türkler vatan savunmasına katılmadıkları için Kürtlere çok kızmaya başladılar" ilyas salman'in köse yazarligi yaptigi dergi anca böyle camur atabilir.attim camurumu diye rahat ettigini sanan derginin camur halinde oldugunu cümle alem bilir.
heyyyt yakaladim simdi seni,dogu perincekci.. Perincegin öcalana olan hayranligini biliyorsun degil mi? 2000'e dogru dergisinin arsivlerini ac ve oku.Düsüncelerini adeta ilahlastiran perincektir.yandaslari ise terorize ediyor  )) "üstü minare alti sishane" sizi.
egitimli insan,ne zaman daglarda teroriste,kentlerde devrimcilere sikiyor... bu cümlenlede Öcalani ilahlastiran,kücük ve perincek taraftari oldugun belli.
Demirtas, Önder, Kürkcü günümüzün devrimcileri...Öcalan ise siyasete yön veriyor.Sen ise cezaevinde olan sisme devrimcilerin icin silivriye hadi...
|
Birazcik dusunmek gerekiyorsa dusun o zaman. Ama bunca zaman dusunemediysen senden umudu kestim.
Simdi kendin kabul ediyorsun, Pontus Olaylari. Pontus Soykirimi DEGİL. Yola geleceksin.
Zitat:
Zitat von crs79
Barajlari türkler yapmadi yabanci muhendislere yaptirildi sonuc olarak sömürülüyor.Idrak etmen gereken bu.
|
Yalanlarin mide bulandirmaya basladi artik. Ben insaat yuksek muhendisiyim, 40-45 yasinda o barajlarin insaatinda calismis muhendis adamlari taniyorum. Turk muhendisler. Kusacagim bu yalanlarina artik. Bilgisizligin bu kadari. Madem bilmiyorsun sus bari. Turk muhendisler Cin'den sonra dunya'da en fazla insaat isi yapan muhendisler. Turkiye'yi bile asti yetenekleri.
Kanit mi istersin? Bak bakalim, baraji yapan Turk sirketlerden bir tanesi
http://www.ilci.com.tr/sektorler/ins...nsaatlari.html
Reklamini yapmak istemiyorum daha bir suru Turk insaat sirketi barajlari yapti, simdi de Hidroelektrik Santralleri yapiyorlar (HES). Ve bu sirketlerde yabanci muhendis calismaz! Baraj insaati yapilmasi en kolay insaatlardandir.
Simdi erkek gibi ozur dileyecek misin yalanindan dolayi yoksa yine kacmaya mi calisacaksin gozune sokulan kanitlardan?